fbpx

Detest - Interview med John Petersen

Detest - Interview med John Petersen

Detest blev gendannet til nogle koncerter (2015), og det gik godt, men de andre medlemmer ville det ikke lige så meget som guitarist John Petersen. Så de følgende år blev brugt på at rekruttere nye medlemmer der kunne viderefører Detest på den rigtige måde, og i 2020 var bandet en hårdtslående og mere fokuseret enhed end nogensinde før, efter at have droppet sprut og stoffer.

Detest er nu klar med deres nye album "We Will Get What We Deserve" som udgives via Emanzipation Productions den 10. december 2021. I den anledning har vi taget en snak med bandets originale medlem og guitarist John Petersen.

Hej! Først og fremmest stort tillykke med jeres nye album. Kan du starte med at introducere dig selv og fortælle os om din rolle i bandet?
Mange tak og jeg er guitarist (en gammel mand) der har fået nye/unge legekamarater, som giver mig en masse styrke til at skrive sange/tekster som aldrig før.

Hvorfor har i valgt denne titel til albummet?
Syntes den passer meget godt til den verden vi lever i nu til dags, vi kommer jo nok til at betale prisen for alt det lort vi (eller dem med magt) laver og har gjort igennem tiderne.

Hvornår begyndte du at arbejde på dette album, hvor lang tid tog processen fra det første trin til det endelige produkt?
Begyndte i 2020 og så indspillede vi i foråret 2021, men har jo skrevet ca. halvdel af numrene de sidste mange år (så det er jo svært at sige hvor lang tid).

Var det svært at skrive nyt materiale til denne plade, eller faldt det naturligt for dig?
Som sagt så er 5 af sangene noget jeg har skrevet for mange år siden, og så er de blevet gået igennem med en ny frisk tankegang. Ellers er det bare at gøre som jeg altid gør, spille guitar og så kommer det helt af sig selv.

Hvor er albummet indspillet og hvem har produceret det? Hvordan var samarbejdet?
Trommer hos AnvilPro. og alt andet i Terror Studios + der blev indspillede lidt solo'er om i Angioni studios og det er produceret af Marco Angioni (Angioni Studios), han var/er super nem at arbejde med og forstår lige vores tankegang. Så det er squ' ik' sidste gang vi bruger Marco.

Prøver i at udtrykke/fortælle noget med jeres musik? Er der en dybere mening med jeres sange?
Ik' andet end hvad mange andre gør, verden er fuld af lort og en masse lorte mennesker, også om at man er den stærkeste/største der vil/kan klar alt og til sidst tilsat en masse satan.

Vi har allerede fået lov at høre lidt fra albummet, hvordan har responsen været hidtil?
Der er to singler ude : Process Of Doom Is On og Start All Over, og der kommet rigtig god feed back. Så jeg glæder mig til at i kommer til at kunne høre hele Albummet.

Hvem har lavet jeres artwork og hvad var ideen bag?
Det har Roberto Toderico og ide'en var hvad Lucifer gør når han kigger forbi (straffer dem der fortjæner det).

Hvordan vil i sammenligne sangene på det kommende album til jeres tidligere materiale?
Jeg har tænkt lidt mere over hvad/hvordan end i gamle dage, ellers så jeg syntes at det lyder som Detest altid har og skal lyde. Ellers syntes jeg at jeg gør som jeg altid gør når jeg skriver musik.

Hvilke slags musik er du opvokset med og hvilke nyt musik høre i disse dage?
NWOBHM også alt det kom bagefter (Thrash, Death Metal), og af nyt hvis du tænker 2020 så ik' rigtig nogle. Da jeg elsker alt hvad der gammelt og er begyndt at høre 70'er rock (det er nyt for mig)

Er nogle af disse bands en inspiration til albummet?
Det er de. Da det er dem som jeg altid stjæler fra og altid har gjort.

I din tid som musiker, hvad er din største musikalske bedrift indtil videre og hvad har været den største oplevelse indtil nu?
At jeg har fået lov til at udgive mit musik (der tænker jeg på før man kunne smide det på nette, at der skulle et pladeselskab til) og den største oplevelse har jeg til gode.

Kan vi forvente en tour fra jer, måske i Danmark eller en tur rundt i europa?
Det er der da planer om, men det er jo ikke altid at det går som planlagt.

Hvis i kunne vælge, hvad ville være den største koncert oplevelse for jer?
World Tour 22/23 med et rigtigt stort band.

Det var alt for denne gang, har du noget du gerne vil tilføje ?
Du skal altid gøre hvad du vil og aldrig sige at jeg ikke kan, husk at du er din egen vej til det mål du gerne vil nå. Jeg håber også, vi mødes en dag et eller andet sted, fortsæt med at gøre det rigtige 666%.

Tak for din tid og vi ønsker jer alt muligt held og lykke med jeres udgivelse og jeres fremtid som band!

 

Besøg Detest på deres Facebook side her

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Detest
  • Interview med: John Petersen
  • Interview dato: Fredag, 12 November 2021
  • Samarbejdspartner: Mighty Music / Emanzipation Productions
Mere i denne kategori: « Lotan - Interview med Martin

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.