fbpx

Om Revolution Inc.

 

 

 

Revolution Inc er en sammenslutning af online magasiner, projekter og produkter startet af brødrene Henrik og Carsten Brogaard. Under fanen Revolution Inc finder man alle projekter startet og drevet af brødrene (lige på nær endags festivalen Day of Decay og Musikforeningen Day of Decay, som er startet af brødrene i samarbejde med fælles venner og bekendte), som rækker sig over mange områder så som online magasiner, en tøj kollektion og musik booking, management og promotion.

Revolution Music

I foråret 2003 blev magasinet Revolution-Music.dk stiftet af brødrene Brogaard ud fra en stor interesse for musik, men især rock og metal genrerne. Hurtigt begyndt magasinet at tage form, til at starte med blev venner med samme interesse rekrutteret som skribenter, og anmeldte egne købte cder, samt koncerter. Efterhånden begyndt de første samarbejdspartnere at melde sig på banen, som var villige til at sende os musik og give os adgang til koncerter for at anmelde samt lave interviews med deres kunstnere. Hurtigt voksede magasinet, og flere samarbejdspartnere begyndte at tage kontakt for at få anmelde deres materiale; andre musikglade entusiaster fra hele landet, som gerne ville arbejde frivilligt for at få lov at høre og opleve nyt spændende musik, begyndte ligeledes at melde sig. Redaktionen voksede sig hurtigt ret stor, og efterhånden blev Revolution-Music.dk et kendt og anderkendt magasin i rock og metal miljøet.

Som tiden er gået har vi udvidet med nye designs og nye tiltag for at forblive et spændende medie. Disse udvidelser kommer vi nærmer ind på nedenfor.

Revolution Music arbejder fast sammen med hundredevis af samarbejdspartnere, som spænder fra mindre til store selskaber, bl.a. Warner Music, Nuclear Blast Records, EMI, Century Media Records, Metal Blade Records, Relapse Records, Season Of Mist og mange, mange flere.

 

Revolution Inc, Revolution Games og Revolution Movies

I 2009 besluttede brødrene at udvide Revolution Music med 2 søstersider, Revolution Games og Revolution Movies, der, som navnen antyder, ville omhandle spil og film. I samme omgang valgte man at starte Revolution Inc, som skulle sammenslutte de forskellige projekter under ét tag. Revolution Games og Revolution Movies voksede ligesom Revolution Music forholdsvis hurtigt, skribenter fra hele landet og vigtige samarbejdspartnere meldte sig på banen for at støtte siderne, og for at få dækket deres udgivelser med anmeldelser.

I løbet af 2011 og 2012 begyndte alle Revolution siderne at blive ramt af hacker angreb, og til sidst endte det med lukning af hjemmesiderne for Revolution Inc, Revolution Games og Revolution Movies. Da man ikke kunne følge med angrebene, blev der i stedet sat fokus på at opretholde Revolution Music, som hele tiden har været den bærende del af Revolution Inc konceptet. I takt med hackerangrebene og et efterhånden forældet design, begyndte arbejdet på en helt ny side med udvidede brugerfunktioner, større sikkerhed og flere muligheder, for ikke at tale om et opdateret design som kan følge med nutidens standarter resultatet er, hvad du ser i dag.

 

Revolution Music Booking & Management

Revolution Music Booking & Management blev stiftet i foråret 2008, op til stiftelsen havde Carsten Brogaard hjulpet venner og deres bands med at booke koncerter rundt omkring i DK, samt booket koncerter for andre danske bands i Aalborg og Hjørring. I løbet af foråret slog han sig sammen med band medlemmer fra Memorial, Megalomania999 og Downswitch, samt bandet Hatred Conspiracy, som han arbejdede fast med, om at lave touren Revolution Music Tour; efter meget planlægning og koordinering falde touren på plads, og løb af stablen i vinteren 2008 / 2009. Undervejs begyndte arbejdet med flere bands på fast basis, og derved blev Revolution Music Booking & Management stiftet.

Siden stiftelsen er det bl.a. blevet til følgende projekter foruden Revolution Music Tour: Fetus Fest, Day Of Decay og DOD Warm-up shows. Desuden er der blevet arbejdet med spændende udenlandske bands så som Aborted, Annotations Of An Autopsy, Paul Di’Anno (Ex-Iron Maiden), Textures, Demonical såvel som danske bands som Mnemic, Corpus Mortale, Exmortem, The Burning og mange andre. På fast basis er der blandt andre arbejdet med bands som Essence, By The Patient, Ferocity, Impalers, Mordax og Billy Boy In Poison .

Det er blevet til hundredevis af koncerter med bands fra rundt om i verden, lige fra USA, Syd Afrika og Canada til, Italien, England, Belgien og Irland, bare for at nævne nogle. Der er blevet booket bands på små samt større festivaler både ind DK og udlandet.

                                     

Legion: for we are many

Op til 2011 blev der leget med ideen om igen at lave Revolution Music merchandise, så i 2011 besluttede vi at skabe vores eget tøjmærke ”Legion: for we are many”. Det skulle ikke udelukkende være Revolution Music merchandise, men også et generelt tøjmærke for subkulturen, der følger med Rock og Metal musik. Ideen var at lave spændende tøj med fremragende kunstere, og derfor allierede vi os med et par professionelle designere fra ind- og udlandet, og personer med tilknyttet musik verdenen.

Vores første kollektion ved lanceringen i 2013 består af 5 designs.
2 af vores designs ”The Rose Poison” og ”Goodbye My Lover” er lavet af kunstnere, som også har arbejdet med bands som As I Lay Dying, Bring me the Horizon og All Shall Perish .
Vi kunne i samme omgang også præsentere 3 speciel edition t-shirts hvor af de to designs ”Blood n' Guns” og ”RM Logoet” er lavet af Johnny Haven fra The Burning.
Det sidste design, ”Fuck Pop”, er lavet af Henrik Brogaard og oprindelig trykt i 2003/2004. Men da Revolution Music har 10 års jubilæum, har vi valgt at gentrykke designet.

Vi har i samarbejde med Spreadshirt fået trykt og sat vore kollektion til salg i deres webshop.

 

Revolution Inc anno 2013 – Ny hjemmeside

4. marts 2013 blev endelig dagen for lancering af Revolution Inc/Revolution Musics nye, tiltrængte hjemmeside. Siden har været længe undervejs og haft mange problemer med at blive skabt, og der har været flere programmører ind over. Til sidst fik brødrene nok, og i efteråret 2012 begyndt de at lave siden selv.

Den nye hjemmeside byder på en langrække nye tiltag, den største af disse må være Social, som er et omfattende bruger system, der giver brugerne af hjemmesiden mulighed for at skrive kommentarer til anmeldelser, nyheder, artikler osv. Det giver samtidig brugeren mulighed for at oprette bruger anmeldelser, deltage i chat sessions, oprette profil typer (kræver godkendelse), skriver i forummet, som evt. band eller spillesteds-profiler, hvor man vil kunne oprette sine egne nyheder, skrive koncerter i kalenderen, samt oprette band grupper og meget mere. På selve siden Social er der en stor væg, hvor folk kan skrive kommentarer, dele videoer osv. Samt oprette band grupper. Man kan også personliggøre sin egen profilside, hvor man kan indsætte og fjerne moduler og meget, meget mere.

På siden finder man også et stort nyt galleri, hvor man kan finde alle vores billeder fra diverse koncerter landet over. Ligeledes kan man finde vores tøj kollektion ”Legion: for we are many”, som linker til en online shop, hvor man kan købe tøj til billige priser.

Så gå på udfordring på den nye side og opdag nye ting, siden er ligeledes bygget så det er muligt at tilføje nye funktioner. Derfor vil der løbende blive udvidelser på siden; en af de kommende tilføjelser vil være, at man vil få mulighed for at oprette sine egne blogs.