fbpx

Velkommen til Revolution-Music.dk og Legion: for we are many! Fremhævet

Velkommen til Revolution-Music.dk og Legion: for we are many!

I 2013 præsenterede vi en stor ny og længe ventede hjemmeside til Revolution-Music.dk og Revolution-Inc.dk. En side der gjorde det muligt for brugere at interagere på en helt anden måde end tidligere set, desværre blev systemet ikke brugt som tiltænkt, derfor har vi længe gået og arbejdet med ideen til vores næste hjemmeside.

I dag fokuserer på det vi er gode til, nemlig dækning af nye udgivelser og koncerter rundt omkring i Danmark. Vi håber i kan lide det nye design, som foruden at være en del mere simpel, også er hurtigere at navigere rundt på.

Samtidig kan vi endelig lancerer vores merchandise shoppen og vores brand ‘Legion; for we are many’, et mærke der fokuserer på musik og pop culture.
I shoppen bliver der primært solgt tøj, men nogle af vores designs har vi valgt også at trykke på andet merchandise. Lige fra kopper til bamser og børnetøj

I anledningen af lanceringen kan vi den næste 14 dage tilbyde -15% på alle vores produkter.
Vi vil i sammen omgang gøre opmærksom på at pga. julesalg anbefaler vi at man seneste køber julegaver inden den 13. december ved standardforsendelse, den 16. december ved premium forsendelse eller den 18 december ved Express forsendelse.

Velkommen til det nye Revolution-Music.dk og Legion: for we are many!

Besøg vores shop her: revolution-inc.dk/shop

 

 

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.