fbpx

Stream nyt nummer fra danske Piss Vortex

Stream nyt nummer fra danske Piss Vortex

De københavnske grindere Piss Vortex har gjort et nyt nummer tilgængelig til streaming fra deres kommende selvbetitlede debutalbum.

Sangen ”Those Who Labor” kan streames via American Aftermath her.

 

Indisciplinarian skriver følgende om bandet:

”De københavnske grinders PISS VORTEX er ligeså nådesløse og intense, som de er unikke i den hjemlige scene. Bandets lyd kan beskrives som et skarpt konglomerat af den blastbeat-drevne vrede fra old school-grind, det beskidte twang fra noise-rock og den intrikante aggression i tidlige 00’ers kaotiske hardcore. De 14 tracks og 23 minutters spilletid på PISS VORTEX’ sevbetitlede debutalbum er en hektisk opvisning i uhæmmet kreativitet, utøjlet aggression og musiceren på højt niveau.”

 

Piss Vortex spiller releaseshow i hjembyen København lørdag d. 8. november på en endnu ikke fastlagt lokation, og flere datoer er ved at blive planlagt.

 

Indisciplinarian udgiver debutalbummet fra Piss Vortex d. 3. November 2014 som 12” LP I 350 sorte og 150 pisgule eksemplarer, ligesom albummet bliver tilgængeligt digital verden over på alle relevante online-platforme. Tracklisten til “Piss Vortex” er som følger:
1. Detrimentalist

2. Voice of the Worthless

3. Devouring Intent

4. Inoperable

5. Altered State

6. Liar(s)

7. Hollow Success

8. Beaten Womb

9. Organic Shrapnel

10. Of Bodily Waste and Desire
11. Filth

12. Shit Life

13. Those Who Labor

14. Our Maker’s Invisible Hand


artwork

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.