fbpx

Royal Metal Fest præsentere 2 nye bands

Royal Metal Fest præsentere 2 nye bands

Tidligere på måneden blev det offentliggjort at Royal Metal Fest vender stærkt tilbage i slutningen af maj, helt bestemt den den 30. og 31. maj på spillestederne Atlas og Voxhall i Aarhus.

Her blev det også offentliggjort at, programmet i år ville se lidt anderledes ud en hvad man har oplevet tidligere, fredagens program vil nemlig udelukkende fokusere på dansk metal.

Samtidig blev de første navne offentliggjort, her var det tale om Illdisposed, Endstille og Killing Gandhi, samt at vinderen af årets danske W:O:A METAL BATTLE vinder ville få en plads på programmet.

I dag er yderlige 2 bands offentliggjort, Forening Metal Royale skriver:

”Vi kan i år stolt præsentere norske Blood Red Throne, der med garanti leverer en hårdtslående, brutal omgang dødsmetal. Og hvis du vil have endnu mere fest, så leverer Pretty Maids uforfalsket heavy såvel som masser af numre, du elsker at synge med på. Flere bands præsenteres snarest og vi lover det bliver godt …fordi vi elsker hegn!

 

Om billetsalget siger foreningen:

”Husk at købe din billet hurtigst muligt. Vi vil gerne understrege, at du hjælper i høj grad Foreningen Metal Royale med at arrangere en bedre fest, ved at købe billetten i forsalg!

Vi gør for en god ordens skyld opmærksom på, at antallet af partoutbilletter er ret begrænset, så hvis du går og tænker, at du både vil høre Killing Gandhi OG Pretty Maids, vil vi opfordre dig til at sikre dig din billet allerede nu, så du ikke skal høre om festen fra dine venner!

Sidst men ikke mindst – spred ordet; og se lige vores priser; allerede nu overskrider vores line-up den ydmyge pris på 320 kroner for partoutbilletten!
Metal Royale
...fordi vi elsker hegn!”

 

Fredagsbilletter til Atlas koster 140 kroner, en billet til lørdagens koncerter koster 250 kroner og en partout-billet koster blot 320 kroner. 

Billetter sælges via billetten.dk & www.fondenvoxhall.dk

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.