fbpx

Rising udgiver sit tredje album i april

Rising udgiver sit tredje album i april

Den københavnske metal-kvintet Rising annoncerer nu detaljerne for deres tredje album ”Oceans Into Their Graves”.

Bandet giver samtidig en forsmag på det nye album med en premiere på nummeret ”Old Jealousy”, som kommer i selskab med en animationsvideo af albummets artwork.

Rising skriver:
”Som det første album, siden den første line-ups opløsning og bandets genrejsning, der fulgte efter 2013-albummet Abominor, viser Oceans Into Their Graves, at RISING i den nye inkarnation er et bæst, der er mere sulten og angrebslysten end nogensinde før. Siden bandets fødsel i 2008, har RISING markeret sig med deres nådesløse, knusende tyngde, overbevisende musiceren og en stærk fornemmelse for melodi og sangskrivning forenet i en sound, der kombinerer klassiske metalelementer med den anseelige volumiøse vægt fra sludge og doom. Disse kendetegn er videreført på Oceans Into Their Graves, som også viser, at melodierne nu står stærkere i fokus, at bandets levering er endnu mere veldrejet og frontalt konfronterende end tidligere, og at RISING har dermed leveret sit ubetinget bedste album til dato. Albummets ti sange og 43 minutters ørehængende riff-dominans er produceret af bandet selv, indspillet sammen med Jacob Bredahl (By The Patient, The Kandidate) og masteret af amerikanske Brad Boatright i Audiosiege (Sleep, Black Breath, Old Man Gloom)."

Artworket er skabt af bandets sanger Morten Grønnegaard, og videoen er udført af Grønnegaard i samarbejde med Niklas Höök.

Oceans Into Their Graves udkommer på 180 gr. sort 12” vinyl og digitale formater 29. april via Indisciplinarian.

På releasedagen spiller Rising et show på Stengade I København, og bandet er derudover ved at gøre sig klar til flere shows i nær fremtid såvel som i efteråret, hvor de vil turnere i både DK og Europa. Forvent yderligere lyd, preorder links, tourdatoer og mere fra RISING i de kommende måneder.

Oceans Into Their Graves – Trackliste:
1. All Dirt
2. Burn Me Black
3. Old Jealousy
4. Blood Moon
5. The Anger
6. Coward Heart
7. Death Of A Giant
8. Killers Of The Mind
9. Waste Deep
10. The Night

 

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.