fbpx

Rising streamer nyt nummer fra deres kommende album

Rising streamer nyt nummer fra deres kommende album

Det danske metal-band Rising har tidligere annonceret, at deres nye album ”Abominor” udkommer 4. november gennem guitarist Jacob Krogholts nye label INDISCIPLINARIAN. Et nyt nummer fra albummet betitlet ”The Hills Below” har netop haft premiere på DR P6 Beats metalprogram ”Sort Søndag, og nummeret streames via Youtube, hør sangen nedenfor.

Albummet beskrives således i pressemeddelelsen:

””Abominor” indeholder ni sange, der over 39 minutter viser en hurtigere, mere aggressiv og harsk side af bandet, som på det nye album inkorporerer elementer fra punk og crust, ikke mindst æstetisk, alt imens bandet forbliver tro mod både de tonstunge og melodiske signaturer, som fra starten har været en integreret del af bandets udtryk. ”Abominor” er produceret af Jakob Reichert Nielsen, som også producerede ”To Solemn Ash” og bandets debut-EP, og artworket er skabt af sanger/bassist Henrik Hald. Rising - Abominor

Men ”Abominor” skulle blive det sidste album fra denne inkarnation af bandet. Året op til indspilningen af albummet blotlagde dybe uenigheder i bandet, såvel kreativt som personligt, og umiddelbart efter, at albummet var færdiggjort, forlod trommeslager Jacob Johansen og sanger/bassist Henrik Hald bandet. ”Abominor” markerer dermed slutningen på en æra for RISING og som en konsekvens af bruddet, bliver der ingen turneer eller koncerter i forbindelse med udgivelsen. Hovedkomponist, guitarist og sidste mand Jacob Krogholt har nu fundet sammen med bandets originale trommeslager Martin Niemann, som han dannede RISING med i 2008, og de to fortsætter RISING med en ny line-up og er nu i fuld gang med at skrive nyt materiale, som bliver indspillet og fremført live i løbet af 2014.

”Abominor” udsendes som sort 180 grams vinyl i et limiteret oplag på 300 eksemplarer, og albummet bliver ligeledes tilgængeligt digitalt worldwide. LP-versionen kan nu forudbestilles via INDISCIPLINARIAN’s hjemmeside her.”

 

RISING - The Hills Below

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.