fbpx

Rammstein spiller på Tinderbox 2016 Fremhævet

Rammstein spiller på Tinderbox 2016

Tinderbox har netop offentliggjort at et af næste års hovednavne er giganterne Rammstein.

Tinderbox finder sted den 23. juni til den 25. juni. Rammstein vil kunne opleves på første dagen, torsdag den 23.

1-dags billetsalget til Tinderbox starter mandag den 2. november. 1-dags prisen er 895 kr. De øvrige priser kan man finde på Tinderbox.dk.

 

Tinderbox skriver følgende i deres annoncering af Rammstein:

”RAMMSTEIN har efterhånden henrykket gigantiske menneskemasser i mere end 20 år med deres musik. Netop nu højaktuelle med dokumentarfilmen ”Rammstein in Amerika” inkl. koncerten ”Live from Madison Square Garden”.

RAMMSTEIN er kendt for deres ekstreme liveshows der blender teater, ild og industriel metal i et stort festfyrværkeri af en cocktail.

 

Festival chef Brian Nielsen udtaler:

”Det er stort for Fyn, Odense og ikke mindst for en festival som Tinderbox, der står foran sin kun 2. udgave i 2016. Vi er enormt stolte over at kunne præsentere endnu et verdensnavn på vores festival – vi ser det som en cadeau for det niveau, festivalen allerede markerede sig med i festivalens første år, og den efterfølgende positive kritik vi har fået fra bands, agenter og managers verden over, og ikke mindst fra vort dejlige publikum.

Jeg havde selv fornøjelsen af at se et par Rammstein shows på deres tour i 2013, og det er et af de bedste, hvis ikke det bedste live show i verden, så der er virkeligt noget at se frem til for vort publikum.””

 

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.