fbpx

Raise Your Horns - en ny dansk metalfestival!

Raise Your Horns - en ny dansk metalfestival!

SÅ SKAL DER KASTES HORN PÅ BORNHOLM!

Til efteråret 2018 løber den første omgang af metalfestivalen "Raise Your Horns" af stablen!

Glæd dig til alt fra hård rock til ekstrem metal på Danmarks klippe-ø den 07. - 08. september 2018.

Det danske festivallandskab har allerede rigeligt med rock- og metaltiltag i form af især Copenhell, Royal Metal Festival og Metal Magic Festival for blot at nævne et par stykker, så hvorfor opstår der endnu en?

Bornholm har specielt de seneste par år fostret tung metal og afholdt endagsfestivaler og arrangementer, og den tradition vil Raise Your Horns bygge videre på ved at afholde en todags-festival med stort ambitionsniveau om at tiltrække danske og udenlandske navne til smørhullet i Østersøen.

I pressemeddelsen skrives der:
"Bornholm er kendt som Danmarks solskins-ø, der tiltrækker alt fra Familien Danmark, skoleelever til personer med trang til et rekreativt ophold.

Starten af næste efterår, nærmere betegnet 07. til 08. september 2018, bliver der dog alt andet end roligt på landets klippeø.

Vi er nemlig stolte af at kunne præsentere metalfestivalen ”Raise Your Horns”, hvor du ikke blot får serveret alskens godt fra god rock'n'roll til det ondeste undergrund fra nær og fjern, men også god mad og – meget vigtigt – god drikkelse.

Følg os på www.raiseyourhorns.dk og vores facebook-side, www.facebook.com/raiseyourhornsdk, hvor vi løbende vil opdatere dig med de kommende navne til plakaten, lokalitet for festivalen, rejsevejledning og alt andet, der vil være med til at give dig en uforglemmelig metaloplevelse på Bornholm."

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.