fbpx

Program til Copenhagen Guitar Show 2017 klar

Program til Copenhagen Guitar Show 2017 klar

Nordeuropas største musikudstyrsmesse, Copenhagen Guitar Show, løber af stablen for 13. gang i weekenden lørdag den 30. september og søndag den 1. oktober 2017. Det foregår i Østerbrohuset i København. Nu er det endelige program til showet, der består af lige dele musikpassion og nørderi, endelig klar.

Både lørdag og søndag er der mulighed for at møde nogle af de allerdygtigste danske og internationale musikere helt tæt, når de giver unikke musikalske clinics og inspirerer med tips, tricks og fortæller anekdoter fra deres karrierer. Både Ozzy Osbornes tidligere leadguitarist Gus G og tidligere Guns ’N Roses guitarist Ron ”Bumblefoot” Thal har fundet vej til Østerbrohuset, hvor de vil give personlige clinics. Derudover er der bl.a. Helix Masterclass, Fender Talkshow med fem af Danmarks fremmeste musikere, auktion over instrumenter og musikudstyr og meget meget mere på programmet.

Med stor succes introducerede Copenhagen Guitar Show sidste år Vandreguitaren, der blev spillet på og signeret af et stort antal danske og internationale guitarister. Igen i år vil en guitar vandre blandt de mange musikere, der besøger showet. Alle får mulighed for at give et nummer på Vandreguitaren, signere den og lade den vandre videre til en anden guitarist. Formålet er at samle penge ind til en god sag. Efter Copenhagen Guitar Show sættes Vandreguitaren nemlig på auktion på Lauritz.com. Sidste år gik beløbet til Center for Autisme, som herefter kunne købe tiltrængt nyt udstyr til deres musiklinje. Det er endnu en hemmelighed, hvilken sag Vandreguitaren støtter i år.

Copenhagen Guitar Show clinicprogram:

Lørdag:
11:00 – Helix Yamaha
12:00 – Auktion
13:00 - Gus G.
14:30 – Steen Skrydstrup
16:30 - Bumblefoot

Søndag:
10:30 – Danmark Radios Big Band / Kaspar Vadsholt, bas & Søren Frost, trommer
12:00 – Auktion
13:30 - Fender Talkshow
16:00 – Bumblefoot

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.