fbpx

Piss Vortex udgiver debutalbum til november

Foto: Niklas Horn Jørgensen
Foto: Niklas Horn Jørgensen

De bevidsthedsudvidende grindere Piss Vortex udsender deres debutalbum gennem Indisciplinarian til November

Indisciplinarian skriver i deres pressemeddelelse:

”Det er med største fornøjelse vi kan fortælle, at det aldeles ekstraordinære grind-orkester Piss Vortex udgiver deres selvbetitlede debut album gennem Indisciplinarian 3. November i år.

Vi anser denne fantastiske kvartet for at være et af idags mest spændende bands, ikke bare I Danmark, men ligeledes også internationalt, og deres første album er I sandhed et bevidsthedsudvidende bekendskab I al dets majestætiske møgbeskidthed.

Piss Vortex, som blev dannet i København I 2011, fremstår som et ur-eksempel på rå inspiration, forestillingsevne og energi. Ligeså nådesløs og og intens som den er unik i sin hjemlige scene, kan Piss Vortex’ lyd beskrives som et skarpt konglomerat af den blastbeat-drevne vrede fra old school-grind, det beskidte twang fra noise-rock og den intrikante aggression i tidlige 00’ers kaotiske hardcore.

Piss Vortex’ sevbetitlede debutalbum er resulatet af tre års eksperimenter og arbejde med det materiale, der nu har taget skikkelse i form af 14 knusende sange fordelt på albummets 23 minutters spilletid. Albummet, som er produceret af Jakob Reichert Nielsen (Lack, Rising, Anti Ritual m.fl.) og mastereret af Brad Boatright (Sleep, Nails, From Ashes Rise m.fl.), er en hektisk opvisning i uhæmmet kreativitet, utøjlet aggression og musiceren på højt niveau. Dette band giver ikke en skid for genrekonventioner og “scene”, en stræber udelukkende efter at skrive på alle måder knusende og progressive musik og fucke med lytternes - og også deres egne - hjerner undervejs.”

 

Et spritnyt album track betitlet “Of Bodily Waste and Desire” kan nu streames via det amerikanske metalsite No Clean Singing lige her.

Og man kan høre tre andre tidligere offentliggjorte tracks på bandets egen Soundcloud-profil lige her

 

Indisciplinarian udgiver debutalbummet fra Piss Vortex d. 3. November 2014 som 12” LP I 350 sorte og 150 pisgule eksemplarer, ligesom albummet bliver tilgængeligt digital verden over på alle relevante online-platforme. Tracklisten til “Piss Vortex” er som følger:

1. Detrimentalist

2. Voice of the Worthless

3. Devouring Intent

4. Inoperable

5. Altered State

6. Liar(s)

7. Hollow Success

8. Beaten Womb

9. Organic Shrapnel

10. Of Bodily Waste and Desire
11. Filth

12. Shit Life

13. Those Who Labor

14. Our Maker’s Invisible Hand

 

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.