fbpx

Orm og Solbrud starter DK-tour denne uge

Orm og Solbrud starter DK-tour denne uge

Et af DK’s mest spændende nye black metal-bands ORM begiver sig 3. november ud på den omfattende DK-tour ’Blōtmōnaþ 2017’ i selskab med SOLBRUD. I den forbindelse udsender bandet nu album-bonusnummeret ’Serpent Mother’ som en frådende appetitvækker til de forestående shows.

Efter et par opsigtsvækkende shows på blandt andet Roskilde Festival og Aalborg Metal Festival i 2016, udsendte ORM i marts 2017 deres både episke og hårdt rockende selvbetitlede debutalbum til stor opmærksomhed og ros. Albummet indeholder fem numre, men en sjette sang blev også foreviget ved albumindspilningerne. Denne sang er ’Serpent Mother’, som var det første stykke musik, ORM i sin tid udsendte (dengang i en demoudgave), og denne sang har derfor en speciel plads i bandets historie og diskografi. Da bandet ønskede at lave et fokuseret og ikke for langt debutalbum, kom ’Serpent Mother’ ikke med på pladen trods nummerets åbenlyse kvaliteter og lighed med albumnumrene. Nu er sangen omsider tilgængeligt via ORM’s Bandcamp, hvor hele debutalbummet naturligvis også kan høres.

Hør album-bonusnummeret ’Serpent Mother’ via ORM’s Bandcamp her

ORM annoncerede fornylig en tour sammen med SOLBRUD ved navn ‘Blōtmōnaþ 2017’, som omfatter otte danske koncerter i november. Touren starter nu på fredag d. 3. november på Radar i Aarhus og omfatter herudover blandt andet koncerter på Aalborg Metal Festival og i Koncerthusets Studie 3 i København. Det fulde turnéprogram ser således ud:

SOLBRUD & ORM – Blōtmōnaþ Tour 2017
3. nov – Aarhus - Radar
4. nov – Thisted - Plantagehuset
10. nov – Aalborg – Aalborg Metal Festival
11. nov – Svendborg - Harders
17. nov – Fredericia - Ungdommens Hus
18. nov – Albertslund - Forbrændingen
24. nov – København – Koncerthuset, Studie 3
25. nov – Helsingør – Elværket

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.