fbpx

Nordic Noise Festival offentliggør de fire første navne

Nordic Noise Festival offentliggør de fire første navne

Nordic Noise Festival så dagens lys for første gang i 2013 hvor Black City, Shotgun Revolution, Siamese Fighting Fish og Agent Fresco headlinede den rendyrkede rock festival. Rockfestivalen vender tilbage i 2014 og denne gang bliver den større og lineuppet bredere end sidste år. 

I pressemeddelelsen står der følgende:

”Nordic Noise Festival 2013 var sjovt. Idéen om at skabe Danmarks eneste rendyrkede rockfestival var præget af ildhu, elementære begynderfejl og store musikalske oplevelser. Alt i alt en sprængfarlig cocktail, der har givet blod på tanden for mere. Derfor har vi valgt at geare op i 2014. Rammerne er de samme – Pumpehuset to dage i træk i slutningen af maj, men ambitionerne og budgetterne er større." Udtaler talsmanden for Nordic Noise Michael H. Andersen.

Nordic Noise Festival finder sted i Pumpehuset fredag d. 23 og lørdag d. 24 maj 2014.

Fredagens program kommer til at stå i den alternative rocks afdeling, med fokus på nogle af Nordens mest bemærkelsesværdige alternative rockbands pt. Line-up herfra forventes offentliggjort i januar 2014.

Lørdagen er dedikeret til den traditionelle guitar-baserede rock.

Her offentliggøres følgende bands indtil videre;
•    FREAK KITCHEN fra Sverige, med guitar-ikonet Mattias Ia Eklundh i front. Bandet er album-aktuelle i foråret og spiller en eksklusiv koncert i Danmark på Nordic Noise.
•    FATE, Danmarks bedste bud på AOR/hardrock lige nu, der netop har begået et af deres bedste albums nogensinde.
•    ELECTRIC GUITARS med Søren Andersen og Mika Vandborg, som nok har stået for dette års måske største danske guitar-rock oplevelse.
•    DENNER’S TRICKBAG med Mercyful Fate/King Diamonds Michael Denner og hans tro følgesvende, der i 2013 udsendte deres roste debutalbum.
Sagt med andre ord – der er skruet godt op for guitaren i Pumpehuset d. 24 maj.

Billetpris er 200 kr. om dagen, og 400 kr for partout billet. Til de hurtige vil der være Early Bird billetter på partout billetten til 300 kr, indtil d. 31/1 2014. Billetter kan købes her."

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.