fbpx

Mother of All udgiver ep'en "Suppression"

Mother of All udgiver ep'en "Suppression"

Den første EP fra Mother of All ved navn "Suppression" er nu tilgængelig som digital download på Amazon, Itunes, Rhapsody, WIMP, CDON med flere.

Suppression er optaget, mixet og mastered af Søren Hoff (Superscum, ex-Methonia, exbroadmoor). Yderligere Guitar-reamping og mixing er lavet af Martin Buus (Mercenary) trommerne er indspillet af Stig Hansen (Artificial Brothers). Artwork er skabt af Bahrull Marta.

 

Martin Haumann, manden bag Mother of All taler om den nye sang og om albummet:
”Målet med Suppression har været at få hele albummet til at føles levende, organisk og dynamisk, selv om jeg har indspillet alt selv. Specielt med trommerne er vi lykkedes med at få det til at leve synes jeg. Vi har ikke kvantiseret noget eller brugt soundreplacement, samples eller triggers af
nogen art. Guitarerne lyder aggressive og fokuserede uden at få det samlede lydbillede til at føles unaturligt eller u-dynamisk.

Jeg har virkelig haft et fedt team og gode mennesker omkring mig og med Bahrull Marta's artwork, der virkelig har fanget albummets vision, føles det som en fuldendt først EP.”

 

EP'en består af 4 tracks og coverart af Bahrull Marta. Tracklisten er:
1: Three Generations of Punishment
2: Effigy of Regret
3: Prophecy
4: Serenity

 

Martin Haumann er trommeslager i metalbandet Final Hour, avantgarde gruppen Shitpissnvomit og ex-medlem og medstifter af thrash metal bandet Essence.

 

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.