fbpx

Mother of All offentliggør sit andet nummer og EP-detaljer

Mother of All offentliggør sit andet nummer og EP-detaljer

Det andet nummer med titlen ”Effigy of Regret” er blevet offentliggjort af det nye danske enmands band Mother of All. Det er en af de fire sange på EP'en ”Suppression”.

"Suppression" er optaget, mixet og mastered af Søren Hoff (Superscum, ex-Methonia, exbroadmoor). 
Yderligere Guitar-reamping og mixing er lavet af Martin Buus (Mercenary) trommerne er indspillet af Stig Hansen (Artificial Brothers). Artwork er skabt af Bahrull Marta. 

 

Martin Haumann, manden bag Mother of All taler om den nye sang og om albummet:

”Effigy of Regret handler om en person, der er tynget af en livsændrende episode i sit liv. 

Derudover vil jeg ikke udpensle den indre handling mere, men lad lytteren drage sine egne konklusioner. Jeg kan sige at det er forbundet med det gennemgående tema – Suppression. 

Målet med Suppression har været at få hele albummet til at føles levende og dynamisk, selv om jeg har indspillet alt selv. Specielt med trommerne er vi lykkedes med at få det til at leve. Vi har ikke kvantiseret noget eller brugt soundreplacement, samples eller triggers af nogen art. Guitarerne lyder fede og fokuserede uden at få det samlede lydbillede til at føles unaturligt eller u-dynamisk.

Jeg har virkelig haft et fedt team og gode mennesker omkring mig og med Bahrull Marta's artwork, der virkelig har fanget albummets vision, føles det som en fuldendt først EP.”

 

Martin Haumann er trommeslager i metalbandet Final Hour, avantgarde gruppen Shitpissnvomit og ex-medlem og medstifter af thrash metal bandet Essence.

"Suppression" bliver udgivet i December. "Effigy of Regret" og første singlen "Three Generations of Punishment" kan høres nedenunder.

 

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.