fbpx

Mike Tramp udgiver nyt album

Mike Tramp udgiver nyt album

Mike Tramp har tilbragt en betydelig del af de sidste tyve år med at opbygge en solid solokarriere for sig selv. Efter for lang tid siden at have modstået fristelsen til at læne sig op af fortidens arenafyldte musikalske sejre, er Tramp tilfreds med sin valgte vej, og i dag er danskeren ligeglad med om han spiller på en lille café i en fjerntliggende by i Frankrig eller en stor udendørs sommerfestival i hans hjemland.

"For mange år siden indså jeg styrken ved at gå tilbage til det grundlæggende. Jeg krævede ingenting og blev glædeligt overrasket, hvis der var et fad med sandwich i omklædningsrummet - dette var vejen fremad," smiler han.

"Jeg har spillet en rolle på musikscenen i fortiden - min opdragelse med Freddie Mercury og David Bowie gav mig mulighed for at stå på scenen og optræde - men du kan ikke bære den rockstjerne-attitude med ud på de små klubber. Du skal være den samme fyr på scenen, der kom ind ad hoveddøren, gik gennem mængden for at komme til scenen og går samme rute tilbage bagefter. Og måske", griner han, "sælger en T-shirt på vej ud".

"Publikum tog mod denne tilgang med kyshånd", tilføjer han. "Det var "the real deal". Desuden er jeg bare en knægt fra Vesterbro, der aldrig rigtig følte sig komfortabel på bagsædet af ​​en limousine. Jeg vil være den fyr, der går ud på scenen og bare er den person, jeg er, med evnen til at hive sangene op af lommen i øjeblikkets ånd og ikke kun de sange, jeg skal spille".

"Stray From the Flock" er det nye studiealbum fra Mike Tramp. Udgives 1. marts på CD, LP, digital og kassette (!). Optaget i Ark Studio i Danmark og mixet i Sverige af Peter Masson.

"Sangene på "Stray From The Flock" væltede simpelthen ud af mig. Der var ingen måde jeg kunne stoppe dem. Jeg skulle simpelthen indspille et nyt album for at give sangene et hjem", siger Tramp.

2019 bliver et stort turné-år for Tramp, der kickstartes med en omfattende USA tour i februar og marts, der fortsætter til UK og videre til Danmark i foråret og sommeren, Hvor Tramp bl.a. headliner Nordic Noise Fesitval d. 10 maj i Amager Bio. I efteråret er allerede booket en større turné i Tyskland og resten af Europa følger trop. Tramp forventes at spille over 100 koncerter alene i 2019.

"Stray From the Flock" kan forudbestilles her: www.targetshop.dk/miketramp og alle forudbestillinger inden 1 februar bliver signeret personligt af Mike Tramp.

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.