fbpx

Metal Royale præsenterer Royal Metal Fest 2014

Metal Royale præsenterer Royal Metal Fest 2014

Endelig kommer der nye fra forening Metal Royale, foreningen har i dag offentliggjort at de endnu engang afholder deres årlige festivitas Royal Metal Fest på spillestederne Atlas og Voxhall i Aarhus, den 30. og 31. maj.

 

Metal Royale skriver:

"Nyt

Til forskel fra sidste år, fokuserer fredagens program udelukkende på det bedste hjemmedyrkede – altså både dansk metals nyeste skud samt de mest solide rødder.

Om fredagen bliver både koncerter og musik afholdt på spillestedet Atlas.

I år vil RMF også byde et festligt og autentisk Vikinge-slagsmål, samt en meget eksklusiv whiskysmagning. Derudover indeholder festen selvfølgelig også alt det fede fra sidst: biergarten, metalmarked, meet & greet events på Atlas såvel som Den Rullende Pølsemand!
...mere info om alt dette offentliggøres løbende!

 

Ny side på Facebook

Vi opfordrer alle vores Royale Mæd'lheads til at gå ind på vores nye side her og like den! Den gamle gruppe lukker indenfor kort tid, og al information om Royal Metal Fest 2014 offentliggøres på den nye side og selvfølgelig her i nyhedsbrevet. Så husk lige at klikke et like, og inviter dine venner så vi kan sprede den aarhusianske version af tonstung hegn.

...Fordi I elsker hegn

 

Musik

Festivalen offentliggør løbende nye navne til årets line up – men allerede nu kan du glæde dig til at opleve følgende:

Et af landet ældste metalensembler er lokale Illdisposed, som stadig overrasker med spændende alternativer indenfor dødsmetal genren, samtidig med at de holder deres massive arv i hævd. Gruppen er i øjeblikket ved at indspille deres endnu unavngivne 14. album hos byens fremmeste lydsmed Tue Madsen. Et album som denne optræden vil give en live-præmiere på, inden det udkommer til sommer!

Er du til møgbeskidt black metal? Så skal du opleve tyske Endstille! Gruppen selv kalder deres musik for det grimmeste og mest aggressive black metal – uanset så er disse fire fyre garant for et velspillet, nærværende og ondt show! Gruppen udsendte sidste år det anmelderroste album ’Kapitulation 2013’. Hvortil et af verdens største metalmedier, det tyske Metal Hammer Magazine, kårede albummet til at være blandt årets top 5 black metal album, sammen med Watain, Satyricon, Darkthrone and Altar of Plagues.

Nyeste skud i den danske metalmuld er gruppen Killing Gandhi, der kommer til at spille deres anden koncert nogensinde på RMF! Gruppen har netop indspillet deres debutalbum med Jacob Hansen (Volbeat / Amaranthe / Mercenary) ved roret. Selvom Killing Gandhi er et nyt orkester, består truppen er erfarne folk fra bl.a. Manticora, Corpus Mortale, lokale SickSeed & Moonchild Iron Maiden Jam!

For at sikre os vi får fat i det bedste og nyeste fra vækstlaget, har vi allieret os med Livescenen, som står bag verdens største musikalske metaltalent konkurrence; W:O:A METAL BATTLE!
Vi præmierer årets vinder med sceneplads, så de kan få mest mulig opbakning til senere på året, når de drager af sted for at vise flaget, ved den international finale ved Wacken Open Air festvalen i Tyskland.

...flere bands offentliggøres løbende!

 

Hvem?

Udover de frivillige i foreningen Metal Royale, præsenteres Royal Metal Fest i samarbejde med Fonden VoxHall, Aarhus Kommune, Royal Unibrew, Promus, Soundforce, Superbrugsen i Mårslet & webzinet Devilution – uden jer, ingen fest! 

 

Priser og adgang

Billetter sælges snarest muligt via billetten.dk & www.fondenvoxhall.dk

 

Fredagsbilletter til Atlas koster 140 kroner, en billet til lørdagens koncerter koster 250 kroner og en partout-billet koster blot 320 kroner.

Metal Royale”

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.