fbpx

Headbangers Ball Tour 2014

Headbangers Ball Tour 2014

3rd Tsunami er klar med endnu en omgang Headbangers Ball Tour 2014, denne gang

3rd Tsunami skriver følgende:
”MTV HEADBANGERS BALL TOUR 2014 byder på en speciel totaloplevelse med nogle af de bedste gentagelser fra tidligere HBB tours.

De sidste to år har touren budt på nye håb, vækstlag, næste generation og bands lige på nippet til at bryde igennem; blandt andre Solbrud, Rising og Helhorse. MTV HEADBANGERS BALL TOUR støtter op om hvad den danske metal-scene bryster sig af og touren i år er en tilbagevenden til starten på det hele, en homage til bands der stadig gør deres ting og står ved metalscenen. Bands der har haft et nationalt såvel som internationalt gennembrud og står som velkendte navne på den danske scene.

Til december stiller MTV HEADBANGERS BALL TOUR således skarpt på 4 artister, der komplementerer hinanden rigtig fint og samtidig stikker i hver deres retning – en uddybende introduktion til hvert band er næsten unødvendigt - men det er en fornøjelse, i fælleskab med MTV, Jägermeister & Monster Energy, at præsentere:

HEADBANGERS BALL TOUR 2014
Med Hatesphere, Mercenary, Raunchy og Dawn of Demise:

04-dec, Aarhus, Voxhall
05-dec, Aalborg, Studenterhuset
06-dec, København, Bremen Teater


Dette voldsomme 4-kløver har været hovedaktører i forhold til at placere Danmark på det international metal-landkort de sidste 10 år. HATESPHERE var bl.a. det første danske act der signede med det toneangivende SPV label og turnérede Europa og USA rundt over 2 håndfulde gange i selskab med store internationale metal-bands. MERCENARY har i mere end 20 år fornyet melodisk døds- og prog metal mens RAUNCHY var første danske band på verdens største independent label Nuclear Blast, der bl.a. udgav deres klassiker ”Confusion Bay”. DAWN OF DEMISE, anført af brødrene Jensen, gik ind for små 10 år siden og gav Danmark den nye death metal stemme – og sammen står de 4 artister som nogle af landets stærkeste eksponenter for metal-scenen.”

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.