fbpx

Final Hour annoncerer debutalbum

Final Hour annoncerer debutalbum

Det aalborgensiske melodiske deathmetal-orkester Final Hour har barslet med deres første fuldlængde i et stykke tid, men i dag kan bandet endeligt annoncere, at det selvbetitlede debutalbum udkommer 23. februar. I dag udsendes førstesinglen ‘Never Bow Down’, og premiere på videoen til singlen (se den nederst i nyheden), mens bandet ligeledes afslører artwork, albumdetaljer og kommende koncerter.

 

I pressemeddelelsen skrives der følgende om det nye album:
"Final Hour fremsætter på deres debutplade et dystopisk syn på den menneskelige civilisation, der står overfor et endeligt sammenbrud, både humanitært, samfundsmæssigt, psykologisk og miljømæssigt. Men pladen indeholder samtidig et sidste desperat nødråb, der søger at kalde på det gode i os og forene os til kamp mod destruktiv livsførsel, splittende ideologier og tyranniske systemer. Dette er potentielt set vores sidste time - vores ‘Final Hour - og tiden til handling er nu. Debutalbummets tretten sange opsummerer stålsat den melodiske dødsmetals fineste kvaliteter ved sin catchyness, energi, velspillethed og præcise sangskrivning. Albummet er bl.a. produceret af Flemming Rasmussen (Metallica, Saturnus m.fl.) og er mixet og masteret af Anthony Kalabretta (Protest the Hero), der begge sætter et både traditionsbundet og visionært aftryk på pladens udtryk og lyd."

 

Final Hour spiller i forbindelse med udgivelsen en række koncerter i Danmark, heriblandt deres releaseshows i København og Aalborg, hvor de får selskab af The Vision Ablaze.

FINAL HOUR live 2018:
23.02 - Ungdomshuset, Kbh (m. The Vision Ablaze)
24.02 - High Voltage, Aalborg (m. The Vision Ablaze)
03.03 - Mono, Aarhus

 

‘Final Hour’ trackliste:
1. Soulless Wanderer
2. Future Fortune
3. Never Bow Down
4. Dark Spirit
5. Raven’s Call
6. The Ravens
7. Line Crossing
8. Soldiers Of Misfortune
9. Once You’ve Spilled
10. On The Line
11. Mirror Image
12. The Grand Imposters
13. The Final Hour

final hour artwork

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.