fbpx

Desertfest 2014 offentligører det fulde program

Desertfest 2014 offentligører det fulde program

Den engelske Stoner rock, doom, pykedelisk og sludge festival her igen i år fået samlet et ganske flot udbud af tidens hippe navne, inden for de nævnte genre. Øverst på plakaten har festivallen intet mindre end amerikanske  Spirit Caravan, japanske Boris og norske Kvelertak. Tre navne der i sig selv kan lokke de fleste af sted. Som om det ikke er nok, er også navne som Church Of Misery, Weedeater, Dragged Into Sunlight, Kongh og mange, mange flere offentliggjort. 

 

Desertfest finder sted i Camden, Londen fra den 25. april til den 27. april. Som altid har Revolution Music en fotograf med til festivalen, mens der for først gang i år, også vil være en anmelder at finde blandt publikum. Det medfører naturligvis, at vi her på sitet vil bringe en samlet artikel om festivallen inkl. anmeldelse af udvalgte bands – stay tuned for more!

 

Skulle man være interesseret i at læse mere om Desertfest, se det fulde program og eventuelt deltage, er der rig mulighed for at læse og bestille på www.thedesertfest.com. Mens vi venter på festivalen kan vi passende hygge os med en af hovednavnene – Kvelertak!

 

 

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.