fbpx

De Frigjorte tager på efterårs tour

De Frigjorte tager på efterårs tour

Det danske rock band, De Frigjorte, tager fra September til midten af November på tour. Turen byder i første omgang på 7 koncerter i det Jyske, men en enkelt koncert eller to er stadig på tegnebrættet.

Bandet debuterede på Royal Beers hjemmeside i slutningen af April med deres debut-demo. Bandet har med sangene derfra og ved deres koncerter opnået meget ros. ”Det virker til at der er nogen derude der kan li’ det. Og det er jo dejligt. Vi har ikke sendt materialet ud til anmeldere, for det rager os en skid hvad de har at sige. Vi ved godt at der ikke er noget nyt og spændende, eller kunstnerisk over os. Vi skriver det vi har lyst til og vil bare spille koncerter. Vi spiller musik for vores egen skyld og de folk som er med på festen, er velkomne. Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger, heldigvis mest fra folk vi ikke kender og det er da fedt. Men vi har tabt alle de konkurrencer vi har været med i og det bliver vi nok ved med. Men vi regner med at indspille lidt mere sidst på året” – siger Kurt Sørensen, forsanger og guitarist i De Frigjorte.

”Vi glæder os til at komme ud og spille koncerter igen. Vi er nogle gamle røvhuller og 3 ud af 4, af os har små-folk derhjemme – så det har været fint med et par måneder derhjemme over sommeren. Men nu er vi ved at være klar til at komme ud igen. Lige efter demo’en kom online, har vi kun spillet 3 koncerter og selv om de gik godt og vi havde det pisse sjovt, så har vi ikke nået et særligt sammenspillet niveau endnu. Det plejer at komme hen ad vejen og vi spiller jo glad-rock med smæk på. Så vi bliver aldrig et band, hvor trommeslageren får høre-bøffer med click-track på, så vi kan spille 100 % tight og køre en masse backing tracks på og alt mulig lort. Jeg er sikker på at det bliver godt for os og bandet som koncert-oplevelse, at vi kommer ud og spiller nu. Det er altid godt med noget erfaring på scenerne. Men man skal fandeme kunne høre at det er live! Jeg synger som et lukket posthus og dukker der en tone op på bassen, som er blevet lidt dårligt, er det ikke noget vi sidder og råber af hinanden over backstage bagefter. Vi vil holde en fest sammen med folk og give den så meget gas vi kan. Hvis folk er i nabolaget og vil feste med, så er alle mere end velkomne!”

De Frigjortes efterårs tour
Lørdag d 10/9 - Paletten, Viborg
Fredag d 16/9 - V58, Århus
Lørdag d 24/9 - Ridehuset, Århus
Lørdag d 1/10 - Scene7, Herning
Lørdag d 8/10 - Siloen, Struer
Lørdag d 15/10 - Musikcentralen, Grindsted
Lørdag d 5/11 - Drivhuset, Skive

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.