fbpx

Dawn Of Demise offentliggør nyt album og koncertplaner

”The Suffering" artwork af Marco Hasmann
”The Suffering" artwork af Marco Hasmann

Dawn Of Demise udgiver deres fjerde fuldlængde primo juli 2016 på amerikanske Unique Leader Records. Oprindeligt skulle udgivelsen have fundet sted i starten af maj, men grundet travlhed på ”vinyltrykker-markedet” er udgivelsen blevet skubbet. Albummet udgives både på cd og på vinyl.

Albummet har fået titlen: ”The Suffering” og indeholder 11 numre (spilletid: 37 min), der afspejler det, man kender bandet for - tungt og groovy dødsmetal med masser af inspiration fundet fra den amerikanske østkyst.

”The Suffering” er, endnu en gang, blevet indspillet, mixet og mastered i Antfarm Studios med Tue Madsen bag roret. Manden bag artworket er Marco Hasmann, der også stod bag bandets sidste albumcover.

”The Suffering” trackliste:
1: Sadistic Gratification
2: Destined To Suffer
3: The Suffering
4: Deride The Wretch
5: The Process Of Killing
6: Predation
7: Coercion Of The Victim
8: A Malignant Condition
9: Those Who Deserve My Wrath
10: As The World Dies
11: Deify The Outrageous

 

Dawn of Demise tager på en kortere Danmarksturné i april og maj måned.

Med sig har de det etablerede Københavnerband ”Billy Boy in Poison” og det forholdsvist nye dødsmetalensemble ”The Tombless”.

Om touren skriver Dawn of Demise:
”Denne tour byder på mange nye oplevelser og elementer for både publikum og for bandet. Fokus har været på at ryste posen, så bandet har sammensat en sætliste, der indeholder flere uropførte numre fra tidligere udgivelser samt fem nye numre fra det kommende album ”The Suffering”, der ser dagens lys primo Juli ’16.”

 

Titelsangen fra ”Rejoice In Vengeance” (2012)

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.