fbpx

Copenhell klar med endeligt lineup Fremhævet

Copenhell klar med endeligt lineup

De sidste fire bands til COPENHELL 2015-plakaten er fundet, og mere end 40 stærke navne fra de hårde musikgenrer står nu klar til at invadere Refshaleøen i København den 18.-20. juni.

Copenhell skriver:

”Det er os først og fremmest en utroligt stor ære at byde KREATOR velkommen til COPENHELL 2015. De mægtige tyske thrashere har flænset højttalere og øregange i stumper og stykker i mere end 30 år og er i dag om muligt endnu mere hidsige end dengang. Denne koncert bliver en uforglemmelig oplevelse, der vil få festivalpladsens betonfundament til at slå revner!

Det prisbelønnede britiske rockband THE DARKNESS gæster også COPENHELL 2015 for at fyre op under deres oldschool-kitschglam og charmere publikum med smittende energi og masser af glimt i øjet.

De denimklædte deathpunkere fra norske TURBONEGRO vil tromle alt og alle flade med deres unikke undergrunds-rock’n’roll. Forvent et inferno af ravende galskab og forrygende riffs, grooves og beats!

Endelig præsenterer vi endnu et nyt og spændende tiltag for alle festivalgæster: Morgenvækning med Danmarks bedste boyband, RED WARSZAWA, der giver COPENHELLs publikum en hård og grundig spiller lørdag morgen kl. 13 (og jo, det er i dén grad morgen for RW!) med en herlig omgang hegn og goggegymnastik. Mød op til årets med garanti stiveste koncert!

Med over 40 bands er festivalens program hermed komplet. For sjette gang kommer musikere fra hele verden til København og understreger, at COPENHELL er Danmarks mest unikke og genrebevidste rock- og metalfestival – en oplevelse, der skiller sig fuldstændigt ud fra alt andet, landet kan byde på.”

 

Se den fulde bandliste på Copenhell.dk/lineup – spilleplanen forventes klar i starten af næste uge.

 

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.