fbpx

Anaal Nathrakh spiller til Royal Metal Fest 2015

Anaal Nathrakh spiller til Royal Metal Fest 2015

Royal Metal Fest 2015 tilføjer det engelske ekstrem metal band Anaal Nathrakh til forårets koncert på Voxhall og Atlas i Aarhus.

Royal Metal Fest 2015, som arrangeres af den frivillige forening Metal Royale, løber af stablen for ottende gang den 10. og 11. april. Begge dage vil være spækket med musik på Voxhall samt biergarten og metalmarked på Atlas.

 

Metal Royale skriver følgende om Anaal Nathrakh:
”Med en blanding af black metal, death metal, grindcore og industrial metal, kommer de rundt om mange aspekter af metalmusikken - på sådan en måde, at man tror dommedag er kommet. Duoen, med rødder i Birmingham, har siden 1998 serveret et kompromisløst og voldsomt lydbillede og har med den seneste udgivelse fra 2014 ”Desideratum” vist, at de fortsætter i det spor. Anaal Nathrakh startede ud som et studieband, som aldrig skulle spille koncerter, men kom på andre tanker efter en studie session ved den legendariske BBC Dj John Peel, og spillede de to første koncerter i 2005. På 10-året gæster Anaal Nathrakh nu Aarhus og Royal Metal Fest, som ser frem til at stå ansigt til ansigt med dette dystre bæst!”

 

Programmet byder desuden på bl.a. biergarten, metalmarked, promo-events samt koncerter med Týr (FO), Destruction (DE), Broken Hope (US), Internal Bleeding (US), Belphegor (AT) & When Water Runs Deep (DK), samt yderlige syv andre bands som endnu ikke er offentliggjort.

 

Billetter kan købes online via Voxhalls hjemmeside: fondenvoxhall.dk
Fredagsbillet: 295,- / Lørdagsbillet: 295,- / Partoutbillet: 395,- . Alle billetpriser er ekskl. gebyr.

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.