fbpx

9000 John Doe udgiver musik video med Jonny Hefty

9000 John Doe udgiver musik video med Jonny Hefty

De jyske rock n’ metal drenge i 9000 John Doe udgav tidligere på året albummet ”Redneck is the New Black” igennem Mighty Music.

Party bandet har nu udgivet endnu en musik video fra albummet, denne gang til sangen ”Country Zombie” som har den danske rapper Jonny Hefty med på gæstevokal. Videoen er lavet af Emil Vinther og kan ses nedenfor.

9000 John Doe’s frontmand Tommy “Aalborgs Snaps Konge” Knøs har udtalt følgende:

"Endnu engang har vi fået den dygtige Emil Vinther til at lave musik video for os. Videoen er filmet i Aalborg city, blandt andet på Aalborg ældste bodega, Café Alpha. 

Der var engang i 90erne et metal band som hed Geronimo, her har vi fået forsangeren til at headbange igen til noget fedt guitar. Du kender ham nok som Jonny Hefty fra Jonny Hefty & Jøden. Jeg kan ikke sige mere end Enjoy the ride & Skål !!!"

 

Oplev 9000 John Doe live:
13. feb – KulisseLageret, Horsens m./ Encyrcle og Vallis Mortem.
14. feb – Baghuset, Aalborg m./ Billy Boy In Poison, Vallis Mortem + SteffensULVE

 

9000 John Doe er desuden et af de få udvalgte danske bands som lige pt. kæmper om en plads på Sweden Rock Festival, så synes du at bandet og/eller nogle af de andre danske bands; The Vision Ablaze, Statement, Savage Machine, Cold Black, Diretone og Taras, fortjener en chance på den store scene i Sverige, så giv dem din støtte og en stemme på linket her. (Du kan stemme en gang i døgnet på op til 5 bands)

 

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.