fbpx

9000 John Doe skriver kontrakt med Mighty Music

9000 John Doe skriver kontrakt med Mighty Music

Mighty Music har annonceret at de har skrevet kontrakt med den nordjyske rock / metal gruppe 9000 John Doe, hvor igennem bandet vil udgive deres nye album ”Redneck is the New Black” til efteråret.

Mighty Music skriver følgende: 

"Mighty Music signs with 9000 John Doe!

We are happy to announce that we’ll be releasing the new album with hillbilly rock‘n’metallers 9000 John Doe in the fall of 2014.

Check out the album teaser below – more info will follow”

 

9000 John Doe skriver følgende på deres facebook profil:

"Boom!!! we have signed a record deal with Mighty Music.
Fucking awesome, we are so happy and proud to do that !!!
The new album ( Redneck Is The New Black ) will be out this fall."

 

9000 John Doe's frontmand Tommy Knøs har udtalt følgende til Revolution Music:

"Vi er så pisse glade for at komme på Mighty Music, det er jo Danmarks største metal selskab, og vi har festet med så mange cool bands derfra!

Vi har fucking glædet os til, at I endelig kan komme til at høre vores nye omgang Hillbilly Hardcore Rock N Metal. Den nye plade er alt for fed - så fed, at vi måtte hive fat i en gammel heavy rocker i tennissokker med på gæstevokal. I kan godt begynde at glæde jer for den her plade har alt fra Rock N Roll til Heavy Metal til tung dødsthrash! It´s Metal, it´s Rock, it´s Brutal, it´s 9000 John Doe...."

 

9000 John Doe annoncerede i sidste uge at bandet havde fundet en ny guitarist i Thomas Gajhede fra rock bandet Oktan, bandet skrev:

”Vi har drukket & spillet med Thomas Gajhede fra OKTAN siden januar. Og nu har han sku klarede testen og er nu fast medlem af 9000 John Doe.”

 

9000 John Doe (Album Teaser 2014)

 

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.