fbpx

16 bands klar til Copenhell 2018 Fremhævet

16 bands klar til Copenhell 2018

Med to udsolgte festivaler i træk er forventningerne til næste års COPENHELL skruet helt i vejret. Rock- og metalfans har ventet med tilbageholdt åndedræt på at høre, hvem der indtager Refshaleøen til næste år, og vi kan nu endelig offentliggøre de første 16 bands på COPENHELL 2018.

OZZY OSBOURNE leverede en fantastisk afskedskoncert sammen med Black Sabbath på COPENHELL i 2016, og han vender tilbage i 2018 med sit eget band og ingen ringere end den legendariske guitarist Zakk Wylde! Forvent en koncert spækket med kæmpestore metalklassikere som "I Don't Know", "No More Tears", "Mr. Crowley", "Crazy Train", "Perry Mason", "Mama, I'm Coming Home" - og den helt særlige live-stemning, som kun Mørkets Fyrste kan skabe!

Mægtige HELLOWEEN, grundlæggerne af tysk power-metal, er også blevet hidkaldt til COPENHELL 2018! De kommer med deres spektakulære "Pumpkins United"-show med to af de helt gamle bandmedlemmer, forsanger Michael Kiske og guitarist Kai Hansen, om bord sammen med det nuværende line-up. Gå ikke glip af denne helt eksklusive mulighed for at opleve et af Tysklands allerstørste metalbands i en historisk koncert på dansk grund med en helt vild opsætning med bl.a. to forsangere og tre guitarister!

Finske NIGHTWISH er med ni millioner solgte albummer over hele verden en kolossal musikalsk magtfaktor, som har været en vigtig indflydelse for mange andre store metalbands. Deres symfoniske metal er båret af fænomenal sangskrivning og store melodier og skaber en smuk, gotisk verden, som opsluger publikum fuldstændigt. Vi er stolte over at byde en af de største nordiske metal-succeser nogensinde velkommen på COPENHELL 2018!

Australske PARKWAY DRIVE vender tilbage til COPENHELL med deres hårdtslående metalcore som led i deres "A Decade of Horizons"-turné. Bandet har brugt det meste af 2017 på at indspille et nyt album, der efter sigende bliver mere aggressivt og beskidt end alt deres tidligere materiale, og de kommer til Refshaleøen med et sceneshow i absolut særklasse.

En sand thrash-tornado kommer til at rase over Refshaleøen, når KREATOR, EXODUS og SODOM leverer deres ustoppelige, udødelige riffs. ARCH ENEMY vender tilbage med deres tekniske dødsmetal, mens ASKING ALEXANDRIA og WHILE SHE SLEEPS vil tæske publikum rundt i pitten med hård metalcore.

ALESTORM spiller op til folkefest med deres topunderholdende piratmusik, de norske metalkonger fra ENSLAVED står klar med deres majestætiske metal, og de vilde hedninge fra BERSÆRK og den nye black metal-gruppe ORM bliver de første danske bands på plakaten.

I den helt ekstreme afdeling vil det nye eksperimenterende black metal-band ZEAL & ARDOR vil give publikum en ond oplevelse, de sent vil glemme, og det innovative musikprojekt IGORRR vil indhylle alt og alle i et sort og dystert vanvidsunivers.

Som noget helt nyt åbnes der på stor efterspørgsel blandt festivalgæsterne for en ekstra warm-up-dag onsdag den 20. juni 2018, hvor COPENHELL Camping også åbner. COPENHELL-festen bliver kickstartet allerede kl. 16:00 denne dag med fuld drøn på festen i Biergarten og fire bands på Pandæmonium-scenen. Gå ikke glip af denne mulighed for at ramme den perfekte COPENHELL-stemning dagen før festivalen! Bemærk: Billet til warm-up-dagen skal købes som tillæg til den almindelige festivalbillet.

COPENHELL er blevet afviklet for fulde huse i 2016 og 2017, og vi forventer en vild fest igen i 2018. Publikumsantallet bliver det samme som i 2017, mens vi fokuserer på at udvide rammerne og skabe mere plads og endnu flere spændende tilbud til publikum på festivalpladsen.

Tordenen fra nord har igennem de seneste år kunnet høres tydeligt i udlandet, og da stadigt flere rock- og metalfans fra andre lande vælger at besøge COPENHELL hvert år, har vi nu for første gang nogensinde gjort alle overnatningsmuligheder samt bus- og bådture fra både Sverige og Norge tilgængelige lige fra starten.

Billetsalget starten den 9. november kl. 10.00. Læs meget mere om festivalbilletter, campingbilletter, transport og alt andet vedrørende COPENHELL 2018 på Copenhell.dk og Ticketmaster.dk.

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.