fbpx

This Gift Is A Curse, Hexis - Radar

This Gift Is A Curse, Hexis - Radar

Jeg var stadig ret smadret efter de vilde eskapader i Aalborg til Magrudergrind koncerten to dage før, men efter at blive røvrendt på Gomore og havde to rimelig stressede og frustrerende dage i Aalborg, var jeg endelig vendt tilbage til Århus for de sidste to koncerter for mit vedkommende i Marts måned.

 

Hexis

Jeg kunne ikke bede om et bedre opvarmningsband end københavnske Hexis. Uden tvivl et af de fedeste live bands, som findes på Dansk grund, og hver gang jeg har set dem, har de leveret varen over de vildeste forventninger jeg havde i forvejen. De sidste to gange jeg har set bandet live var det med det samme line-up, men siden august 2015 har der været store omrokeringer i bemandingen, hvor det endte med, at forsanger Filip Andersen var den eneste, som stod tilbage som sidste mand. Han var nu klar med det nye line-up, og jeg var spændt på at se om det ”nye” Hexis kunne levere varen lige så meget som det gamle kunne. Intet lys på scenen og en kæmpe lydmur af feedback i gang. Og det var ikke længe før stroboskoplyset satte lytteren i en trance, og forstærkerne begyndte at tæske lytteren med deres kaotiske lydbølger. Selvom Filip bad folk om at komme tættere på scenen, stod folk relativt stille. Det påvirkede dog ikke min oplevelse, da jeg fik mine ynglings numre som Odium, Abalam og Tenebris leveret i fuld smadder. Bandet luftede også et par nye numre, som fungerede ganske fint. Sidste nummer for i aften var mit ynglings nummer Sequax. Så er det evige spørgsmål nu, om at Hexis stadig kan levere varen? Og svaret er krystalklart ja. Med tourplaner i Australien til November og tourplaner i UK til October, så kan fremtiden for Hexis ikke se andet end godt ud. Godt klaret, Hexis! Keep Up The Good Work!

Karakter: 5 ud af 6

 

This Gift Is A Curse

Efter den vilde magtdemonstration som Hexis leverede, så var det endelig blevet tid til aftenens hovednavn. This Gift Is A Curse har fået utrolig meget ros for deres seneste udgivelse All Hail The Swinelord, som jeg hørte på vej ned til koncerten, og som synes lød meget lovende. De første par numre under koncerten lød rigtig godt, men jeg synes alligevel ikke at bandet kunne hamle op med den magtdemonstration som Hexis leverede. Der var mangel på energi fra publikum, og det virkede lidt på bandet til at det var en anelse malplaceret for dem, da de forgæves prøvede at få publikum med på den. Jeg synes ikke at This Gift Is A Curse leverede en særlig mindeværdig koncert, men jeg er åben for at tage ind og se dem igen i fremtiden, hvor de forhåbentligt kommer til at gøre det bedre.

Karakter: 2½ ud af 6

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: This Gift Is A Curse, Hexis
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Koncert dato: Lørdag, 19 Marts 2016
  • Koncert sted: Radar
  • By: Aarhus
  • Genre: Black Metal, Hardcore
  • Samarbejdspartner: Radar

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.