fbpx

Roskilde Festival 2018: Descendents

Roskilde Festival 2018: Descendents

Så har vi legender i huset, og denne gang er der tale om pop-punk-rockerne Descendents. Dannet i slutningen af 70’erne har de været inspiration for et flercifret antal punkbands igennem tiden. De har været opløst i ikke mindre end 21 år og nu (for første gang?) at finde på dansk jord. Der bliver ofte klaget over, at der ikke bookes punk på Roskilde, så dette må siges at være et glimrende valg.

En giraf er det dog, det kan man ikke komme udenom. Og selvom det er en frisk en af slagsen og Avalon er ok fyldt, virker langt de fleste kun til at være her pga. legendemærkatet. Det går stærkt, og der er klap og hujen og enkelte pits mellem de mange sange (der sjældent er længere end tre minutter lange). Ligeledes er Descendents fuldt ud tilfredse med blot at tjatte til hinanden og hoppe lidt frem og tilbage af og til. Man kan kun svært påstå, at de ikke hygger sig.

Men den der oprørske punk-ånd, den er sgu svær at få ind under huden når det er midaldrende-til-oldinge der skal lede det an. Det er hyggeligt, men ikke opløftende eller bare tilnærmelsesvis interessant. Givet, det er nok heller ikke fordi Descendents har haft de store kunstneriske visioner – og det er ok. Men det kunne lige så godt være dine tre onkler på scenen, givetvis at de kunne spille instrumenter, forskellen ville ikke være mærkbar.

En times tid i nostalgiens tegn er hvad vi får, plus lidt hygge. De få fans der var, kan nemt lægge en halv eller en hel karakter oveni. For resten var det blot, ja, hyggeligt.

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: Descendents
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Koncert dato: Fredag, 06 Juli 2018
  • Koncert sted: Avalon, 17:00
  • By: Roskilde
  • Genre: Punk, Rock, Pop

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.