fbpx

Reel Big Fish

Der var lagt op til en medrivende koncert i Vega, da det vanvittigt festglade band kaldet Reel Big Fish fra det store US indtog scenen og forvandlede en grå, kold og intetsigende tirsdag til et mix af jakkesæt, Hawaii skjorter, slips, smil, glæde, en helvedes masse dans og en ”fuld” bar.

Folk i alle aldre var mødt op til denne hyggelige oplevelse, og stemningen var ikke til at tage fejl af. Både leveret af publikum, men især fra det tændte orkester på scenen.
Man kan ikke komme udenom, at Reel Big Fish spiller punk. De hurtige beats, dejligt blandet med danceable takter, bliver en opløftende faktor i mine øjne.
Hvor jeg synes punk kan blive FOR hurtigt, støjende og irriterende, kan ska blive kedeligt, ensformigt og ligegyldigt. Men sammen, ja så kan man ikke gå galt i byen.
De forstår at skabe en dynamisk atmosfære af ligeledes sjove tekster til sange om brutal kærlighed – og tilsat en afslutning som ville imponere metallere; der blev growlet.

Reel Big Fish spillede sig igennem deres sæt bestående af både helt nye sange fra deres album: ”Fame, Fortune And Fornication” og ældre sang uden at miste piblikum én gang. Klappede de oppe fra scenen, blev der ligeledes gjort således fra gulvet. Blev der hoppet, så skal jeg love for, at gulvet rystede.

Da showet var forbi havde jeg ikke kedet mig ét sekund på trods af mit arbejdes rungen i mine fødder, hænder og hoved.
Jeg ville give Reel Big Fish 6 stjerner, men de må desværre nøjes med 5. Det var ikke en revolutionerende koncert, men dog skal det siges, at det er med stor sandsynlighed alle andre, der har været en smule mere inde i genren end mig – og samtidigt elsker musikken – som jeg selv elsker metal, ville have leveret soleklart med 6/6.
Ska bands har bare en eller anden evne til at fyre den af live, hver gang. Og sikke nogle dejlige mennesker! Intet mindre end 3 gange blev jeg budt op til dans og tilbudt drinks.
- Hvem er friske på at danse til Volbeat?


Revolution Music vil gerne takke Vega.

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: Reel Big Fish
  • Karakter: Karakter: 5.0
  • Koncert dato: Tirsdag, 03 Marts 2009
  • Koncert sted: Lille Vega
  • By: København
  • Genre: Punk, Alternativ
  • Samarbejdspartner: Vega

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.