fbpx

Napalm Death, Suffocation, Warbringer

Jeg frygtede lidt denne aften. The rock er jo ikke stedet, der er kendt for at have den bedste livelyd. Lyden sparkede heller ikke helt vildt røv, men det var rent faktisk den bedste lyd, jeg har været vidne til i løbrt af mine utallige gange på klippen.

Efter adskellige guldbajere på en fee bette cafe gik jeg og drengene ind til hegn. Warbringer var godt i gang, da vi ankom. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke fulgte så meget med, da de spillede. Jeg havde nemlig travlt med at skaffe forsyninger i baren. Det blev da til 3½ nummer, og det var rent faktisk rigtig godt. Stilen, som man kan høre på deres nyeste (og eneste) skive, blev også udført fint live. Oldschool US thrash i stil med Exodus, Slayer og lidt Forbidden er hvad drengene fra Warbringer spiller, og det virkede fee live. Jeg troede det ville virke påtaget, dog tog jeg meget fejl. De lever og ånder sgu for det gamle hegn. Stor ros skal gå til lead guitaristen og forsangeren, der begge gjorde et stort indtryk på mig. De var fandeme begge indbegrebet af oldschool t(h)rash. Warbringer får sgu 4 stjerner fra mig af.

Efter en kort pause og tre guldbajere mere var det så tid til Long Islands Suffocation. Ingen intro, ikke noget pis, bare lige i gang med ”Liege of Inveracity” fra ”Effigy of the Forgotten”. Der var lidt kedelig lyd i starten, men det fik deres lydmand Joe Cincotta rettet inden for 20 sekunder. Han kender sgu Suffocations lyd, som altid virker fee live. Joe har også været deres faste lydmand siden gendannelsen. Nå, men videre i programmet. Folk gik amok til ”liege of Inveracity”, og man kunne allerede nu se, at Suffocation var aftenens egentlige hovednavn. Frank Mullen var så tændt, at man skulle tro, det var løgn. Jeg har set bandet live 8 gange, og dette var den aften, hvor ”muld-dyret” var mest tændt. Der blev fandeme gået til vaflerne fra hans side – giftige håndhug, tungen fremme, horn, pumpe-næven og hans helt nye maskingevær blast med hænderne, blev alle fyret af konstant. MEGAFEE!!!!!! ”New Yorks Finest” gjorde det fantastisk denne aften. Sættet var kortere, end man er vant til fra deres side. Folk har bitchet meget over det på div fora, men jeg vidste jo det ville være kort, det har jo været offentliggjort længe. De spillede kun ca 35-40 minutter, men det var nogle hede minutter. Mike, Terrance, Frank, Derek og Guy gav den fuld hammer i det korte sæt, der bestod af blandt andet – ”Liege of Inveracity”, ”Catatonia”, Pierced from within”, ”Brood of Hatred”, ”Thrones of Blood”, ”Bind, Torture, Kill” og ”Entrails of you”. De spillede vist en eller to mere, men jeg kan desværre ikke huske dem. En kanon koncert, en god lyd, en Frank Mullen i hans bedste form nogensinde, og et band der sparker alle andres røve – BASTA!!!!!! Suffocation får fuldt hus. Alle 6 stjerner herfra.

Fosyninger, forsyninger og ja, flere endnu. Med 4 bajere i hænderne var jeg nu klar til at se Napalm death. Jeg var ellevild med dette band da jeg var knægt. Sidste gang jeg så dem, til AMF for nogle år siden, var de mega ringe, så jeg glædede mig til at se, om det var slut med dem, eller om den aften i Aalborg bare var en ”fluke”…. Og det var det så. Denne koncert var af en helt anden kaliber.

Napalm Death var tændte, og spillede et brag af en koncert. Der var desværre utroligt mange numre, jeg ikke kendte, da jeg hoppede fra efter ”Utopia banished”. Ikke at bandet blev dårligt. Jeg synes bare, de lige havde nogle uinteressante år. Men numre som ”Suffer the Children” og ”Unfit Earth” rykkede fandeme! Fee oldschool grind død af den allerbedste skuffe. Barney var tændt, og Shane er blevet endnu mere skaldet. Det var en lektion i olschool grindcore, og det virkede fandeme på The Rock denne aften. Napalm Death er ikke færdige. Langt fra! Den sidste plade er egentlig også meget god, og hvis de opper sig og bliver endnu mere oldschool på den næste, så kan de sgu sagtens vende tilbage til toppen af den ganske populære dødsmetal verden. En rigtig god koncert, og et friskt pust af fee simpel smadder dødsgrind. Alle skal være så hurtige og tekniske disse dage. Napalm Death beviste, at det simpleste af simple stadig sparker røv. 5 stjerner fra mig af.

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: Napalm Death, Suffocation & Warbringer
  • Karakter: Karakter: 5.0
  • Koncert dato: Torsdag, 05 Juni 2008
  • Koncert sted: The Rock
  • By: København

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.