fbpx

Mudslide

Mudslide:
Jeg så Mudslide for første gang som opvarmning for Scamp på Lades Kælder i februar/marts 2008 – kun fordi Jonathan (HateSpheres forsanger) var bassist. Og jeg brød mig ikke om dem. Men det skulle ændre sig med tiden.

Jeg var i godt humør, da jeg tog hen til Loppen fra Amager Bio. Jeg mødtes med 2 venner, og vi satte os til rette med nogle andre vi kendte – og ventede 20 gode minutter inden de gik på. Lad helvede begynde!
Mudslide startede ud med et gammelt nummer fra deres første Ep, og gik derefter videre til titelnummeret fra ”Vultures”. Efter at have spillet de 2 numre, fik de lokket den yngste del af publikum op foran scenen, så der ikke længere var så tomt.
Så blev der præsenteret nyt materiale fra den nye Ep, som er Mudslides 3. af slagsen.
Jeg var ikke særlig meget for det 1. nummer, men det 2. var rigtig godt. Variation, venlige headbanger-rytmer og lifligt trommespil for alle pengene. Så blev der spillet et andet gammelt nummer, som er en af mine favoritter, og så afsluttede Mudslide med en gammel sag fra deres 1. Ep.
Genremæssigt placerer de sig i en blanding af trashmetal og melodisk heavy.

Man må give Mudslide, at de virkelig er et af de sjoveste bands, du kan opleve på en scene. Bassisten, Jesper, er jo i sig selv en oplevelse. Man kan tydeligt se, at disse 5 unge gutter fra København er kammerater udenfor bandet, og forsøger at gøre det så sjovt for sig selv, som de kan.
Når det kommer til forsangeren, er der nogle der siger, at han ikke growler særlig godt. Andre siger, at manden ikke har en tone i livet. Jeg er uenig i begge ting, for når han stiller sig foran en publikummer, skriger ham i ansigtet i 10 sekunder, så det ender med at publikummeren går fra at smile til at se på ham med skræk i øjnene – mens han bevæger sig bagover. Ja, så er du ikke i tvivl om, at han kan sit kram. Og når det kommer til den rene vokal, så blænder det igennem i de passager i sangene.

For at afslutte, så var det eneste, der manglede, noget mere spilletid (som de burde/kunne have fået) og nogle flere, der stod foran scenen. Der var en stor flok i højre side, men ellers ingen i midten og venstre side – udover mig selv og de to andre, jeg havde hevet med. Lyden var tilpas høj, men med plads til alt – inklusive bassen, som jeg tit synes er overset.

Jeg vil give Mudslide 5 ud af 6 stjerner, og jeg glæder mig allerede til at høre deres Ep.
Jeg håber også, at de vil udgive en debut CD så snart de er klar, og ellers komme ud over Danmarks grænser. De har talentet, energien, lysten, engagementet og profilen til det – de mangler bare en hjælpende hånd fra de højere magter.

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: Mudslide
  • Karakter: Karakter: 5.0
  • Koncert dato: Fredag, 30 Januar 2009
  • Koncert sted: Loppen
  • By: Christiania, København

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.