fbpx

Modest Mouse - Tinderbox 2015

Modest Mouse - Tinderbox 2015

Torden og lynild møder folk i det knap fyldte telt, og 7 mand og 1 kvinde tager opstilling på scenen. Det er næsten et orkester, denne gang med violin, perkussion, blæsere og én gammel gut der udelukkende bruger tamburin og rasleæg - og oveni skifter nogle af medlemmerne af og til instrumenter imellem sig, hvilket er ren kaos med så mange stimlet sammen.

Det at opleve Modest Mouse skulle være noget man kunne tro mange var interesserede i, med henblik på deres ry for at aflyse, og at de desuden sjældent er i landet – sidste gang var vidst i 2007. Alligevel virker det ikke til at der er andet end en lille håndfuld fans tilstede, hvor resten ser nysgerrigt til, men intet mere. Et par hits ser folk synge med og klappe, men intet storslået.

Bandet er i sandhed skørt; forsangeren går fra det ene øjeblik at være sky, til at flippe helt ud og svinge rundt med sin guitar - og imellem sangene siger han ting der ikke rigtigt giver den store mening. Der er desuden lange pauser imellem hver eneste sang, hvilket er irriterende, når de kun får 45 minutter. Resten af bandet spiller fint, men er meget tilbagetrukket.

Lyden er rimelig god, men naturligvis er det svært at få det til at spille helt med så mange elementer. Vokalerne kunne godt skrues en tand op, og det samme gælder for violinen, der sjældent kan høres. Men det er nu heller ikke et særlig interessant show. Nærmere fjernt, rodet og meget uvedkommende. Som om Modest Mouse ikke giver en skid for om der er 5 eller 500 fremmødte, og mest af alt spiller for dem selv. Publikum har derfor svært ved at komme ind i det. Måske er det blot deres måde at optræde på, og teknikken fejler jo intet... Men helt godt bliver det altså aldrig. 
Derfor et noget ærgerligt første møde med Modest Mouse – man må håbe det bliver bedre næste gang.

Sætliste:
1) – The World At Large
2) – Lampshades On Fire
3) – Ocean Breathes Salty
4) – A Different City
5) – Float On
6) – Dramamine
7) – The Tortoise And The Tourist
8) – This Devil’s Workday
9) – March Into The Sea
10) – Dashboard
Kilde: www.setlist.fm

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: Modest Mouse
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Koncert dato: Lørdag, 27 Juni 2015
  • Koncert sted: Tinderbox
  • By: Odense
  • Genre: Indie Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.