fbpx

Marmozets - Tinderbox 2015

Marmozets - Tinderbox 2015

5 ludere og en lommetyv – dét er hvad man kunne frygte der dukkede op på dette ugudeligt tidlige tidspunkt. En hel del flere melder deres ankomst, men til en start er det næsten pinligt, og der bliver aldrig fyldt rigtigt ud.
Dét tager Marmozets sig dog ikke det mindste af, og de springer direkte ud i det med ”Move, Shake, Hide”. Bandet har kun et enkelt album ude, så ikke overraskende får vi kun skæringer derfra.
Lyden er udmærket herfra ca. midten af teltet, og der er god smæk på, men jo nærmere man kommer på scenen, jo mere rodet fremstår lydbilledet. Vokalen kunne under alle omstændigheder godt skrues bare en lille smule op, når den nu betyder så meget for udtrykket.

De relativt få forsamlede gør ikke meget andet end at trippe lidt på stedet. Man finder bagefter ud af, at de tilstedeværende oppe foran slet ikke er dukket op pga. Marmozets, men fordi All Time Low svinger forbi derefter – og de pågældende kunne åbenbart ikke være mere ligeglade med hvem der så optræder inden. Selv da frontkvinden Becca Macintyre er oppe (og senere helt ude) ved dem, og næsten spytter de forreste i ansigtet, er der ingen reaktion andet end ”lad da lige være med det, hva!”. Så bliver undertegnede sgu lidt utilfreds – mon ikke I kunne have scoret en god plads uden at skulle vente i 2 timer? Behøvede I virkelig at stille jer i ”kø” siden kl. 12?
Kort sagt lykkedes det aldrig at aktivere folk, andet end med klap og små dansetrin.

Men man skal ikke tage fejl af at Marmozets virkelig gør hvad de kan. De er unge og har et prisværdigt gåpåmod, og Becca Macintyre i front virker både charmerende og sympatisk. Hun danser, hopper, smiler og ser i det hele taget ud til at føle livet lige nu og her – man kan mærke at der er noget på spil. De andre medlemmer gør det ligeledes godt, men bruger mest energi på at levere det tekniske helt korrekt. Noget bevægelse bliver det dog til, da f.eks. trommeslageren sommetider rejser sig op og spiller videre sådan.

Marmozets, I gør det fandme godt. Den første gang er sjældent nem, så kom snart igen – undertegnede håber på et bedre publikum til jer næste gang!

Sætliste:
1) – Move, Shake, Hide
2) – Is It Horrible
3) – Weird And Wonderful
4) – Love You Good
5) – Captivate You
6) – Particle
7) – Born Young And Free
8) – Hit The Wave
9) – Back To You
10) – Why Do You Hate Me?
Kilde: www.setlist.fm

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: Marmozets
  • Karakter: Karakter: 3.5
  • Koncert dato: Søndag, 28 Juni 2015
  • Koncert sted: Tinderbox
  • By: Odense
  • Genre: Rock, Alternativ

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.