fbpx

Kataklysm, SepticFlesh, Aborted - Voxhall Fremhævet

Billeder af Sebastian Dammark
Billeder af Sebastian Dammark

Første metal koncert i 2016 stod i brutalitetens tegn, da Kataklysm havde lagt vejen forbi Århus. Og det var noget af et line up de havde med, som man bare ikke kunne gå glip af, da de havde belgiske deathgrind legender Aborted og de græske symfoniske dødsmetal giganter i Septic Flesh med.

 

Aborted

Jeg har hørt Aborted siden jeg var 13 år gammel. Selvom jeg har været fan i lang tid, så har jeg ikke fået set bandet endnu.

Bandet gik på scenen og nedslagtningen gik igang. Lyden var ganske udmærket, men alligevel var der tekniske problemer med guitaren til tider, og det samme skete for bassen en enkelt gang. Numre som Termination Redux, The Extirpation Agenda og min personlige favorit The Origin Of Disease gik direkte ind hos publikum..

Forsanger Sven De Culuvé var meget god til at komme med sjove anekdoter til publikum imellem numrene, så underholdning manglede vi ikke noget af.

Aborted leverede en fed opvarmning, og de levede op til mine forventninger, så jeg glæder mig til at se dem igen næste gang de gæster landet.

Karakter: 4 ud af 5

 

Septic Flesh

Det var umuligt ikke at blive ekstatisk, da min favorit metal trommeslager de sidste seks år var blev annonceret som den nye trommeslager i Septic Flesh for et års tid siden. Bandet har eksisteret siden 1990, og har ni studiealbums på bagen.

Bandet gik på scenen til et brøl fra det ekstatiske publikum, og bandet virkede parate til at flænse Voxhall fra hinanden. Desværre faldt det meget hurtigt til jorden, og det var meget svært at komme op igen. Det føltes på en måde at der gik alt for meget show i deres performance og at musikken kom i anden række.

Det kan selvfølgelig også godt bare være en smagssag, men jeg synes ikke at Septic Flesh levede op til de høje forventninger, som jeg havde denne aften. Bedre held næste gang.

Karakter: 2½ ud af 6

 

Kataklysm

Sidste gang jeg så Kataklysm var tilbage i 2014, hvor hele Voxhall blev forvandlet om til en ren krigszone. Bandet havde publikum i deres hule hånd, og det var uden tvivl en af det bedste koncerter jeg havde set i 2014, så jeg var parat på at Kataklysm ville rive publikum i stykker igen. Bandet gik på scenen og startede ud med nummeret Breaching The Asylum, som lige bagefter gik over If I Was God.

Bandet fortalte at de var glade for at være tilbage, og at det altid en fornøjelse at spille i Århus. Da bandet spillede videre virkede det lidt som en umulig opgave at få alle fra publikum til at gentage den kaos som fandt sted i 2014. Jeg ser stadig Kataklysm som et af de bedste dødsmetal bands som finde,s men alligevel endte det med at jeg som småt begyndte at kede mig efter noget tid. Vi fik klassikere som Manipulator Of Souls og As I Slither smidt i hovedet, men det virkede bare ikke til at publikum var så samarbejdesvillige som bandet ville have dem til at være.

Jeg synes at Kataklysm leverede en ganske middelmådig koncert, hvor der var masser af plads til forandring. Det ændrer selvfølgelig ikke på det, at jeg stadig er meget glad for bandet, men man kan jo sige det på den måde, at alle bands kan jo have en dårlig aften engang imellem.

Karakter: 3½ ud af 6

 

 • Kataklysm_6
 • Forfatter: Sebastian Dammark
 • Kataklysm_7
 • Forfatter: Sebastian Dammark
 • Kataklysm_10
 • Forfatter: Sebastian Dammark

Se hele galleriet!

Yderligere information

 • Band/Kunstner/Tour: Of Ghosts and Gods Tour: Kataklysm, SepticFlesh, Aborted
 • Karakter: Karakter: 3.5
 • Koncert dato: Søndag, 10 Januar 2016
 • Koncert sted: Voxhall
 • By: Aarhus
 • Genre: Death Metal, Metal, Symphonic
 • Samarbejdspartner: FondenVoxhall

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.