fbpx

Ignite

En tirsdag aften i København, ville normalt indeholde at jeg holder en stille og rolig aften med lidt musik i baggrunden og sådan. Dog ikke denne aften: Ignite (Californie,USA) var i byen! Disse gamle hardcore knægte var en fornøjelse at se live i Tyskland, da de spillede på With Full Force Festival i sommers. Derfor glædede jeg mig endnu mere da de skulle spille på et lille sted som Loppen.
Loppen viste sig at være et rimeligt stort sted i Danmark for et band som Ignite. Med maks 75 mennesker i huset, blev jeg lidt skuffet over den danske oldschool- scene (hvis der overhovedet er nogen i Danmark?).
Men a la, det ville ikke ødelægge stemningen! Det første band der kom på denne aften var danske The Play- Offs, som jeg ikke gider at kommentere videre: Punk-rock med Tue West attitude…… Ikke lige min kop te.
Svenske Misconduct var så andet opvarmningsband, og de gjorde et godt stykke arbejde med deres Gorilla Biscuits inspirerede hardcore. Et sjovt live-band med masser af energi, som fik godt fat i publikum.
Så kom Ignite på, og jeg må sige at der var knald på fra starten af!!! Zoli Teglas' stemme var helt i top, en klar skønsangs stemme og man kunne tydelig se at bandet ville give gas hele vejen igennem deres set.
Lyden var helt i top, og den lille moshpit/ sing- along crowd (inklusiv undertegnede) var hyggeligt og passede godt på hinanden. Med klassikere som 'In my time', A Place Called Home'(på Ungarsk!), 'Run', ' Sunday Bloody Sunday' (halv akustisk) og en masse andre var koncerten en lille privat agtig fest. Zoli spurgte publikum hvad for nogle sange de skulle spille, så det blev til en slags Ignite- Jukebox denne aften. Meget fedt, hvis du spørger mig. Efter en time og et kvarter var det overstået og bandet kom tilbage for en enkel encore: 'Ash Return', som for mig var højdepunktet af deres set.
Efter koncerten blev vi spurgt backstage af forsangeren og sad der indtil kl. 03 med en bajser og hygge, simpelthen en fed aften/ koncert.
5 ½ /6 pga. det manglende publikum.
Til alle jer der ikke kender Ignite: check them out, for bandet er utrolig overset i Danmark!

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: Ignite
  • Karakter: Karakter: 5.5
  • Koncert dato: Tirsdag, 21 September 2004
  • Koncert sted: Loppen
  • By: København

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.