fbpx

Hatesphere, As We Fight

Der var stivskab i luften da vi den 24. september begave os en 8-10 stykker fra en før fest og ud til studenterhuset med et par øl i hænderne til en omgang death/thrash metal fra Hatesphere og hardcore fra As We Fight. Stemningen var høj ikke blot hos os, men også fra de mange andre fest glade gæster der var mødt op og ikke mindst fra de to bands.

Det varede ikke længe før As We Fight stormede scenen, for at give den alt hvad de havde i sig, publikummet var friske og blev gejlet rigeligt op af bandets to forsanger til at gå amok og synge med på gruppens tekster.

Kort efter As We Fight's set, begave Hatesphere sig på scenen, de to bands delte heldigvis instrumenter, så der var ikke en lang ventetid med at sætte nyt gear op. Der var som altid godt gang på scenen under Hatesphere, Jacob Bredahl løber frem og tilbage på scene og gejler publikummet så godt op som han kunne. Resten af bandet stod som altid og headbangede og sang med som man kender det fra mange andre bands. Da Hatesphere nærmede sig slutningen af deres set, så man pludselig Lauritz springe på scenen, hvor han greb mikrofonen og skrålede side om side med Jacob på nummeret ”Only The Strongest”. Denne lille gæsteoptræden gjorder aftnes show fuldendt.

Det eneste jeg manglede den aften var at publikummet var mere klar på et par moshpits, i stedet for at headbange på live og løs, men det sker sjældent på studenterhuset, så det kom ikke som den store overraskelse.

Men på trods af det førnævnte var det en koncert jeg send vil glemme, stemningen, scene showet og bandenes evne til at få publikummet var enestående og det er ikke underligt de er nået så langt på den danske scene så vel som i udlandet.

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: Hatesphere & As We Fight
  • Karakter: Karakter: 5.0
  • Koncert dato: Fredag, 24 September 2004
  • Koncert sted: Studenterhuset
  • By: Aalborg

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.