fbpx

Hatebreed

Jamey Jasta som er kendt fra MTV2's Headbangers Ball og resten af gutterne i Hatebreed indtog torsdag aften Odeon scenen på Roskilde Festivalen, med stor forventning fra hardcore Hatebreed fans, og de fik da også alt hvad højtalerne på den mindre scene kunne trække da bandet spænede hen til deres instrumenter og gik i gang med fuld skrue. De fire glade gutter fik da også med det samme sat gang i publikummet med en ordentlig omgang headbangning og nogle mindre moshpits, hvilket bestemt ikke var i sikkerheds vagternes bedste interesse. Og et par blev dog også smidt ud fra telte på grund af moshing (der i blandt en af redaktionens medlemmer). Jamey fik sener sat publikumet og vagterne på endnu en prøve ved at dele publikumet op på midten, hvor de siden skulle sprænge i flæsket på hinanden og vold smadre hinanden og de andre festivals gæster som overværede koncerten. (Dette er tidligere set da Chimaira indtog scenen på deres Europa Tour med Road Rage, hvor Mark Hunter kaldte sig selv for ”Metal Moses”).

Jamey og de tre andre var under hele koncerten i fuld kontakt med festival gæsterne og de var vilde med det, selv da en gæst kastede et plastik krus fyldt med øl på guitaristen Sean Martin, grinede de glade drenge bare og forsat med nummeret. Midt under koncerten stoppede Jamey koncerten et par minutter for at hylde deres trommeslager Matt Byrne som havde fødselsdag på dags dato, hvilket også endt i sang. Men Jamey hyldede ikke kun Matt under koncerten, men også adskillige bands som igennem tiden havde hjulpet dem på en eller anden måde.

Gutterne var som sagt hele tiden i højt humør og det smittede i højt grad af på festival gæsterne i det ellers overfyldte Odeon, som havde publikum i en lang kreds uden om teltet. Hatebreed spillede mere eller mindre nummer fra alle deres albums, og sluttede af efter ca. en times tid, hvor efter det var mulighed for at møde de glade drenge. Helt igennem en meget positiv oplevelse som jeg sent vil glemme og vil der med give Hatebreed 5 fuck pops ud af 6 mulige, for deres meget fremragende koncert, disse gutter er født til at stå på en scene!

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: Hatebreed
  • Karakter: Karakter: 5.0
  • Koncert dato: Torsdag, 01 Juli 2004
  • Koncert sted: Roskilde Festival
  • By: Roskilde
Mere i denne kategori: « 3 Doors Down, Seether Slipknot »

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.