fbpx

Förtress, Turbochild - Radar Fremhævet

Förtress, Turbochild - Radar

Hard Rock er nu ikke lige en genre som jeg lytter alt for meget til, men mine venner og bekendte har sagt til mange, at Förtress er et fedt live band og at det var værd at tjekke ud.


Turbochild
Første band på scenen i aften var lokale Rock N' Rollere i Turbochild. Jeg havde ikke stiftet bekendtskab med bandet før koncerten, men det viste sig at jeg blev positivt overasket. Energien var til stede, folk virkede til at være ret vilde omkring musikken, og det gik lige ind hos publikum. Forsanger Richard Schuster var spækket med energi på scenen og gjorde et godt arbejde med komme udover scenekanten og vedligeholde kemien imellem bandet og publikum. Mit første møde med Turbochild var en ganske udmærket affære og der kunne ikke findes et mere passende opvarmnings band til aftenens hovednavn.
Karakter: 3½ ud af 6


Förtress
Efter en pause og socialisering med en masse venner og bekendte, var det endelig blevet tid til aftenens hovednavn. Publikummet var vokset væsentlig meget under pausen, og der var ret tætpakket inde i salen. Bandet gik på scenen med trommeslageren kun iført i Förtress underbukser, og han rystede sin røv på scenen som resulterede i masser af klapsalver og jubel fra publikummet. Bandet spillede super fedt, og der var masser af energi på scenen som spredte sig som pesten ud imellem publikum.

Der var en god kontakt imellem publikum og band under koncerten, og bandet vidste hvordan de skulle snakke med publikum og holde os godt underholdt. Numre som Howl og Stampede gik ind hos publikum, og der blev dømt fællessang inde i salen. Selvom energien var der, så var lyden ikke lige så optimal til tider. Nogle gange var bassen meget dominerende, og nogle gange var den anden guitar ikke særlig meget til stede. Men heldigvis ødelagde det ikke hele oplevelsen. Jeg synes at Förtress leverede en fed koncert. Det var mit første møde med bandet, og jeg er sikker på at jeg kommer til at overvære flere Förtress koncerter i fremtiden.
Karakter: 4 ud af 6

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: Förtress, Turbochild
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Koncert dato: Fredag, 11 Marts 2016
  • Koncert sted: Radar
  • By: Aarhuss
  • Genre: Hard Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.