fbpx
Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med ID: 53

DestroyerBoy, Nembience, Levitation

Levitation:
Levitation går på scenen og virker en smule nervøse i trækket, men det lader de ligge på hylden og går i gang med deres set. Der er ikke rigtig noget nyt under solen, og variationen er nærmest ikke tilstedeværende. Bassen og trommerne er udmærkede i lydbilledet, men heller ikke noget stort.

Levitation spiller deathtrash, og gør det godt i forhold til genren. Vokalen er aggressiv, rytmerne og tempoet passer til stilen, og det er veludført. Jeg savner dog en anden vokal eller noget mere backing. Det første nummer var rigtig godt, da der var en anden vokal i baggrunden. Deres afsluttende nummer er også rigtig godt.

De virkede ikke helt tilpas på scenen, men de er heller ikke så erfarne, og derfor synes jeg ikke man kan forvente så meget af dem.
Jeg vil gerne give Levitation 4 stjerner for et stort forsøg på at give publikum en oplevelse. I fremtiden vil jeg mene, at de bør fokusere på at lave mere variation i deres sange (uden at skifte genre, selvfølgelig!) og spille en masse liveshows, så de kan føle sig tilpas på en scene og komme ud over scenekanten.

Nembience:
Nembience starter ud med deres faste kutyme: Terminator soundtracket. Det passer lige godt hver gang. De starter godt ud, men desværre med lydproblemer.
Man kan dog fornemme at de, modsat Levitation, er vant til at stå på en scene – og det giver dem muligheden for at komme ud med deres energi og få publikum med på vognen. I starten er folk en smule usikre, også selvom de fyrer den af og forsangeren har kontakt til os.

Efter en 4 – 5 numre lykkedes det dem at få publikum op foran scenen, og det gjorde kun oplevelsen bedre for mig. Desværre oplever jeg ved Nembience – som jeg har set live 2 andre gange – at de ikke fornyer sig selv, og at deres sange minder uheldigt meget om hinanden. Vokalen ændrer sig heller ikke. Hvis man ikke er til en blanding mellem hardcore og deathmetal, bliver man hurtigt træt af bandet.
Men så kom der sgu en lille ny ting: de jammer nummeret ”Ravenous” med Arch Enemy – og bagefter får de lokket HateSphere’s ene guitarist på scenen for at give et lille nummer.
Det er så også her, at lyden får nogle gevaldige tæsk.

Da Nembience kommer til afslutningsnummeret, slutter de af med et brag – der var gang i den, både hos bandet og publikum. Med moshpit, headbanging og hardcore dancing.
Jeg mener at Nembience spillede for lang tid, men at de genremæssigt passede godt til hovednavnet. 4 stjerner vil jeg Nembience for en god liveperformance, og de nyder at spille deres musik. En smule variation i udtrykket, måden at spille på, og nye tiltag på scenen for at gøre det interessant, kunne være et godt råd. Men lad os nu se om de ikke gør det bedre til næste show i København.

DestroyerBoy:
DestroyerBoy – med det ubetinget mest uovervejede navn i Metallens verden – starter ud med en popmelodi i baggrunden, mens bandet går på scenen. Nummeret begynder at lacke, og det er åbenbart med vilje, for så skydes koncerten i gang.
Forsangeren løber op på scenen, og hvis du ikke vidste det, hedder han Jason og er en af de tidligere forsangere fra As We Fight.

Han har bestemt ikke mistet sit talent, for allerede i 1. nummer bruger han sin stemme fuldt ud med dybt growl, grunting og ”almindelig” growl. Han har samlet sig nogle unge fyre, men de er fandme også dygtige. Lyden er helt i orden, musikken er gennemtænkt, varieret og fængende.
Det må bestemt også skyldes den strøm af positiv energi, der kommer fra bandet og havner nede hos publikum. De smiler næsten hele vejen igennem, mens de har tid til at hoppe frem og tilbage.

Efter et par numre spørger Jason, hvor mange der skal med til Dawn Of Demise dagen efter, hvorefter han dedikerer et nummer til forsangeren, som er til stede.
Noget, jeg lagde mærke til, var, hvor meget de har distanceret sig fra As We Fight. Det er i mine øjne prisværdigt, at Jason ikke går ud og laver noget, der lyder som As We Fight. Det er her lykkedes at lave et stykke metal blandet med både hardcore og metalcore-elementer.

DestroyerBoy takker de 2 andre bands for deres optræden, og lægger ud med endnu et nummer, hvor vokalens aggressivitet kommer ud på alle tænkelige måder.
Jeg bliver igen forundret over deres sammenspil, for selvom de konstruerer nogle helt vilde rytmer, ved alle hvordan de skal spille. Og det er næsten et helt nyt projekt.

Jeg kan ikke finde nogen grund til ikke at give dette band 6 ubetingede stjerner for dette show, for det er det bedste, jeg har set i længere tid. Når du samtidigt bedømmer det musiske, erfaringen og kontakten til publikum, trækker det kun opad. Dette bliver helt sikkert til noget stort i fremtiden, også selvom jeg ikke kan komme mig over navnet.

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: DestroyerBoy, Nembience, Levitation
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Koncert dato: Mandag, 02 Marts 2009
  • Koncert sted: The Rock
  • By: København

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.