fbpx

Dawn Of Demise, Corpus Mortale

Corpus Mortale:
Corpus Mortale går på scenen, og dette er et stort navn indenfor den danske dødsmetal scene. De startede ud allerede i 1993, og har spillet brutal dødsmetal siden da.
De startede godt ud, og folk, som var helt i den rette stemning, fulgte bandets eksempel og gik amok. Der var også over 700 mennesker på The Rock, som alle var kommet for at se enten Dawn Of Demise eller Corpus Mortale, og det viste sig hurtigt.

Bandet virker dog en smule upåvirket, og man kan også se, at de har prøvet det masser af gange før. Måske endda så meget at de ikke vil/kan lade sig påvirke af publikums gode humør og stemningen. Forsangeren snakker dog en del til publikum, og han virker også som den mest engagerede til arrangementet. Desværre får de for lang spilletid, og da musikken ikke varierer, bliver det hurtigt en irriterende faktor. De fleste var også kommet for at se Dawn Of Demise, og gemte en god del energi til deres optræden.

Bandet ændrer dog ikke rigtig noget af den grund, og fortsætter ufortrødent med det ene track efter det andet. Da de går af scenen, er folk opsatte på at se hovednavnet.
Jeg vil give dem 4 stjerner for en fin optræden, men det er primært, fordi de fik folk med på vognen.

Dawn Of Demise:
Så var det tid til hovednavnet – og folk var hungrende. Jeg er i tvivl om Dawn Of Demise startede med titelnummeret, men jeg synes virkelig det lød sådan. Og publikum går kun mere amok pga. de smilende ansigter fra scenen. Lyden er god, og energien er i top.
Dawn Of Demise kører derudad med det ene nummer efter det andet, og imellem numrene kommer den jydske del af bandet til kende: ”Hva’ så motherfuckers, skal vi ha’ nogle bajere?”
Da bandet når til Within The Flesh og Extinction Seems Imminent, gør det kun folk mere aktive. Igennem hele koncerten var der headbanging, knyttede næver og moshpit. Der var endda en, der hoppede op på scenen for at vise mave til forsangeren, hvorefter der stagedives. Det var der også mange, der foretog sig uden at komme op på scenen først.

Vedrørende Dawn Of Demises musik har jeg det sådan, at jeg godt kan lide deres opbygning af sangene, for det skifter meget i tempo og rytme. Du kan ikke forudse, hvad deres næste træk er, for de har opbygget sangene sådan, at det ikke skifter mellem vers og omkvæd, men i stedet mellem hver 2. – 4. sætning i teksten.
Dog er det stadig det samme, de kører på. Jeg synes man kan gå hen og blive træt af guitarerne og især vokalen, også selvom der er en, der growler i baggrunden engang imellem.

Efterhånden som koncerten skrider fremad, begynder jeg at spekulere på, hvornår de er færdige. Jeg tror dog at næsten alle nyder det til fulde, men der er ved at være kvælende varmt, og der sker ikke noget nyt igennem deres spilletid, som varede omkring 1 time og 10 minutter.

Da Dawn Of Demise er færdige, går jeg veltilfreds op og henter min jakke. En stor tak skal lyde til alle publikummerne for at give mig en oplevelse, større end musikken egentlig gjorde.
Selvfølgelig skal Dawn Of Demise hyldes med 5 stjerner for deres optræden, som de helt og holdent har gjort sig fortjent til.
Jeg glæder mig til næste udspil fra de danske ærkejyder.

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: Dawn Of Demise, Corpus Mortale
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Koncert dato: Mandag, 02 Marts 2009
  • Koncert sted: The Rock
  • By: København
Mere i denne kategori: « 3 Doors Down, Seether Mudslide »

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.