fbpx

Copenhell Festival 2018: Steel Panther

STEEL PANTHER_1Jeg kunne egentlig blot indsætte et link til Steel Panthers sidste show i Vega for et halvt års tid siden, og så ellers nævne, at koncerten i dag er identisk på alle leder og kanter foruden kortere spilletid – og så er ”Copenhell” og ”festival” indsat i stedet for ”Vega” og ”spillested”. Hermed gjort.

Opbygningen er den samme: spil to sange, snak en masse lort (der er længere end begge sange kombineret) hvoraf langt det meste er helt det samme og inkluderer ”han har en lille pik” til ”min bedstemor elskede dette sted” og ikke mindst ”jeg er lige blevet kureret for klamydia, hurra!”. Herefter nogle flere sange efterfulgt af mere snak. Den eneste overraskelse er, at ”Just Like Tiger Woods” har sneget sig ind (no pun intended, seriøst). Ja selvom ”Girl From Oklahoma” sågar finder vej har sangen 1:1 samme rolle som ”That’s When You Came In” fra Vega-showet: en ok veludrustet person af hunkøn inviteres på scenen og der dedikeres en sang til hende. Og ligesom sidst er det ikke blomster og chokolade, skønsang og romantik, der er på programmet, men en endeløs række af seksuelle tilnærmelser – og ligesom sidst ser hun noget forfjamsket, ja næsten forskrækket ud. Det er som bekendt tø-hø sjovt for de fleste forsamlede, når hun må formodes, at forstå hvad hun takkede ja til. Og ja, der er også en strøm af topløse piger på scenen til ”17 Girls In A Row”. Tradition er tradition, plagiat af sig selv er noget helt andet.

Men selvom jeg kan være nok så træt i mit ansigt, så er det ikke gældende for dem omkring mig. Publikum er faktisk i et større festhumør end sidste gang, og med et mere tætpakket program pga. kortere spilletid, ja så er det faktisk udadtil bedre end sidst. Men så huskede jeg, at det var en fantasiløs kopi, og så mister det lynhurtigt den lille rest af ”charme” det havde.

Sætliste:
1) – Eyes Of A Panther
2) – Goin’ In The Backdoor
3) – Asian Hooker
4) – Just Like Tiger Woods
5) – Poontang Boomerang
6) – Gloryhole
7) – Girl From Oklahoma
8) – Community Property
9) – Death To All But Metal
Kilde: www.setlist.fm

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: Steel Panther
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Koncert dato: Lørdag, 23 Juni 2018
  • Koncert sted: Helvíti, 16:15
  • By: København
  • Genre: Glam, Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.