fbpx

Copenhell Festival 2018: Kellermensch

KELLERMENSCH_2“Hvordan vil Copenhells publikum tage imod kældermenneskerne?”. Det er det gode spørgsmål, da alt andet er mere eller mindre udtømt for to uger siden på NorthsideElement Selection. Og lad det være sagt med det samme: det gør de desværre ikke, foruden de forreste rækker som er en lille smule mere bevægelige end på Northside. Modsat bliver lyden til gengæld kastet noget rundt, så de to ting går vist lige op.

Men om det så er pga. Copenhells kun moderat interesserede publikum eller bandet der ikke lige føler den helt så hårdt, det er ikke til at sige, men den intime og næsten grænseoverskridende forbindelse der var for blot to uger siden, desperationen og den ulmende vrede og utilfredsheden – det bliver ikke genskabt. Betingelserne og udfaldene er ellers næsten som før, men det kokser ikke på samme måde og derfor bliver det ikke ligeså skønt at være vidne til, og dertil aldrig magisk.

Det er blevet sagt, at Sebastian Wolff næsten ”bløder hvert et ord”. Igen, jeg gentager mig selv her, men så skulle de have været på Northside. På trods af fællessang i ”Mediocre Man”, hvor Wolff også besøger publikum, og selvom han kaster rundt med både guitar og stativ i de sidste par sange, ja selv da de går over tid (der nu er dejlig oprørsk at være vidne til), så løfter det sig aldrig for alvor. Det er godt, for fanden da, jeg tror ikke Kellermensch kan give en decideret dårlig eller blot middelmådig koncert, men en magtpræstation som sådan, nej. Der er vi desværre ikke. Det var måske også for meget at forvente.

Sætliste:
1) – How To Get By
2) – Don’t Let It Bring You Down
3) – Mediocre Man
4) – Remainder
5) – The Day You Walked
6) – The Pain Of Salvation
7) – Moth
8) – All Time Low
9) – Lost At Sea
Encore:
10) – Bad Sign
11) – Army Ants
12) – Moribund Town
Kilde: www.setlist.fm

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: Kellermensch
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Koncert dato: Lørdag, 23 Juni 2018
  • Koncert sted: Hades, 17:30
  • By: København
  • Genre: Rock, Alternativ, Dark

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.