fbpx

Copenhell 2019: Halestorm

Copenhell 2019: Halestorm

Den sidste gang jeg aktivt opsøgte Halestorm var i 2015. Jeg havde sådan set håbet på at kunne undgå dem endnu længere. Hvorfor så krads en attitude, tænker du nok. Her er svaret.
Og for den korte udgave: jeg følte mig snydt. To år forinden havde de givet akkurat det samme show! Det kan man tilnærmelsesvis tillade sig som dinosaur-band, og der får man også rimelige hug hvis man intet nyt foretager sig, men som ungt band med en i forvejen nærmest irriterende uoriginal lyd, ja der trækker jeg i hvert fald grænsen. Hvis jeg ikke kan blive underholdt, så kan det være ligemeget. Siden da har Halestorm udgivet ”Vicious” fra 2018, så en ren gentagelse bliver det da heldigvis ikke, og med ovenstående kritik i mente har Halestorm gang på gang leveret glimrende fadølsfester, så det bør også blive tilfældet denne gang.

Og det blev det også. Men jeg synes stadig de er noget af det rædderligste der er udkommet i dette årtusind. Live er det dog overkommeligt. At det primært er sangene fra de første to albums der tager kegler er så hvad det er, men med kun en time til rådighed var det med velvalgte skæringer som ”Love Bites (So Do I)” der fik publikum engageret samt senere både ”I Get Off”, ”Freak Like Me” og ”I Miss The Misery” der effektivt lukkede og slukkede.

Inden vi når så langt er der dog nogle nye sange imellem. Nye er måske så meget sagt, for der er ikke megen variation over dem og heller ikke ift. tidligere materiale. ”Chemicals” står dog lidt for sig selv, selvom den ikke er videre spændende, og det er også på dette tidspunkt at den nu faste trommesolo får plads. Her kan jeg så konstatere at fidusen med de gigantiske trommestikker stadig hænger ved, et trick der nu er over fem år gammelt. I det mindste får vi da en nogenlunde lyd serveret, et veloplagt band, eller i hvert fald de to søskende, som løber med opmærksomheden, og et publikum der er moderat interesserede.

Så i virkeligheden er alt som det skal være, ud fra et rent objektivt og teknisk synspunkt. Men omvendt er intet overladt til tilfældighederne, det skulle måske lige være den underlige hyldest til Skindred i form af et par linier ”nobody, nobody gets out tonight” trommeslageren instruerer publikum i at råbe. Ellers kører maskinen derudaf uden at skrive sig ind i andet end middelmådighedens store bog. Jeg er sikker på bandets fans er tilfredse. Shit, jeg er sikker på bandet selv er tilfreds, det kører jo med næsten uafbrudte tours, festivaler og sikkert et pænt salg af både albums og merchandise. For resten af os gør det hverken fra eller til.

Sætliste:
1) – Black Vultures
2) – Love Bites (So Do I)
3) – Killing Ourselves To Live
4) – Do Not Disturb
5) – Familiar Taste Of Poison / Amen
6) – Chemicals
7) – I Get Off
8) – Freak Like Me
9) – Uncomfortable
10) – I Miss The Misery
Kilde: www.setlist.fm

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: Halestorm
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Koncert dato: Torsdag, 20 Juni 2019
  • Koncert sted: Hades, 21:00
  • By: København
  • Genre: Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.