fbpx

Blues Pills, Kadaver - Voxhall

Blues Pills, Kadaver - Voxhall

I aften stod det i 70’er Rockens tegn. Jeg har haft muligheden for at se Blues Pills flere gange, men alligevel har der altid været noget i vejen. Men nu var det endelig blevet tid til at jeg også endelig skulle opleve det tyske band Kadaver. Med sygdom bevægede jeg mig ned på Voxhall og lad os se hvordan aftenen gik.

Stray Train
Første band på scenen i aften var Stray Train. Et band som jeg ikke har stiftet bekendtskab med før koncerten. Når man kender genren som Kadaver og Blues Pills spiller, så virkede det her utrolig malplaceret. Det var bare Hard Rock, og intet er galt i det. Man kunne også mærke at de skriver gode sange, men alligevel virkede det super kedeligt og intetsigende. Det blev desværre kun en halv time de spillede, og det var lige passende for mit vedkommende. Stray Train var sikkert en god oplevelse for mange, men de imponerede ikke mig.
Karakter: 1½ ud af 6

 

Kadaver
Super kedeligt og intetsigende kan man slet ikke beskrive den magtdemonstration tyske Kadaver leverede. 70’er Rock/Metal som skaberne i Black Sabbath laver den. I alle anmeldelser jeg har læst af bandet, så leverer de ikke andet end geniale koncerter hver gang de har gæstet landet, men ville det være anderledes i Århus? Nej. Her vi fik en genial opvisning suveræn 70’er Rock. Bandet var tændte, og energien på scenen spredte sig ud i blandt publikum hurtigere end en tsunami spreder sig ind i byerne, den rammer. Der var lige nogle tekniske problemer og nogle forvirringer omkring hvilke sange der skulle spilles, men det ødelagde overhovedet ikke oplevelsen. Forsanger/guitarist Christoph Lindemann svingede med håret og gav den fuldstændig gas. Det er utroligt at være vidne til et band, som kan spille så tight og overfalde publikum med så massiv en lydmur. Kadaver smadrede alle mine vildeste forventninger på den bedste måde overhovedet. Jeg vil klart anbefale at alle fans tager ind og ser Kadaver, når muligheden opstår. Hold nu op en magtdemonstration.
Karakter: 5 ud af 6

 

Blues Pills
Efter den vilde magtdemonstration var det endelig blevet tid til hovednavnet. Blues Pills har fået utrolig meget ros for deres live shows, og det har gået mig på, da jeg har misset dem de sidste tre gange de har gæstet landet, men nu var det endelig blevet tid til at jeg fik taget min Blues Pills mødom.

Bandet gik på scenen og begyndte at spille. De spillede godt sammen og lyden var god, men alligevel blev jeg aldrig fanget af stemningen. Jeg synes det virkede ret intetsigende til tider, og jeg følte at det virkede utrolig rutinepræget. Det var måske også en fejl at lade Kadaver spille før hovednavnet, da vi havde Kadaver som bare leverede det vildeste show, og så har vi Blues Pills som allerede har stukket halen imellem benene før de overhoved går i gang. Jeg følte ikke på noget tidspunkt at koncerten det var noget spektakulært. Det var desværre ikke den utroligt fede oplevelse jeg havde med Blues Pills, som jeg havde set frem til. Forhåbentligt kan de gøre det bedre næste gang de gæster landet.
Karakter: 2½ ud af 6

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: Blues Pills, Kadaver
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Koncert dato: Tirsdag, 04 Oktober 2016
  • Koncert sted: Voxhall
  • By: Aarhus
  • Genre: Rock, Rock N' Roll, Retro
  • Samarbejdspartner: Voxhall

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.