fbpx

As We Fight, The Psyke Project

Oh OBSCENE, OBSCENE!!! Det er altid en fornøjelse at komme til dette sted, for mennesker er venlige og åbne derover, plus at øllene er ufattelig billige for et spillested ( en tør 10er, jo tak!).
Det gamle Paramount er startet med at holde Hardcore- arrangementer en gang om måneden og der kommer forholdsvis store navne indenfor den danske hardcore/ metalcore scene.
Denne aften var As We Fight og The Psyke Project booket for en god omgang larm og hygge.
AWF, som er signet til Belgiens førende hardcore label Goodlife Recordings, skulle starte moshpitten og sing- along.
Der var sådan set også godt gang i det tilstede værende publikum (inklusiv undertegnede) men damn for en dårlig lyd!
Dette skyldtes nok mest obScene’s lydanlæg. Anden guitaristen var næsten ikke til at høre og Jason’s (den ene af de to forsangere) stemme var heller ikke helt i top, syntes jeg. Hans growle- vokal lytter i mine øre nogen gang som en forkølet Darth Vader, if you get my drift. Men at overvære de 2 guitarister fyre den af er klart en fornøjelse at se på.
Med dans og sjove ansigtsudtryk underholder de en hver og alle, og man kan tydelig se at de elsker at spille live.
Efter en 50 minutter var volden fra Jyderne overstået og tog jeg mig en smut i baren inden The Psyke Project skulle på scenen.

Andet band lørdag aften var Nord- Sjællændere fra The Psyke Project, som har et rimelig stort ry for at være et mega- fedt liveband. ObScene var så også fyldt op med folk som fra de første toner, gik ekstrem amok til deres blanding af Dillinger Escape Plan- agtige riffs og Hardcore. Lyden var, ligesom til As We Fight, ringe, men det kunne ikke stoppe dem. Ved sangene ’Broken Promise’ og ’Never Like Judas’ gik de tilstedeværende til angreb mod mikrofonen, og det synes jeg nu altid er en god ting ved en hardcore koncert.
Sættet blev spillet forholdsvis thight og også de 2 nye numre som blev spillet, viser at TPP virkelig har noget at byde på i fremtiden.
De riffs og breaks de bruger i deres ’weird- core’ gør at man ikke kan blive træt af at høre dem. Hvis det ikke var for lyden, ville jeg give dem et højere karakter for deres koncert men jeg sidder fast på en 4 ½-6.

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: As We Fight & The Psyke Project
  • Karakter: Karakter: 4.5
  • Koncert dato: Lørdag, 14 August 2004
  • Koncert sted: Obscene
  • By: Roskilde

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.