fbpx

100 Knives Inside

100 Knives Inside

100 Knives Inside er et de første Metalbands, jeg hørte live tilbage i 2007 på The Rock. Jeg husker showet som værende ekstraordinært godt, så jeg kan kun sige, at jeg havde glædet mig! Sammen med Inbreeding Rednecks og hovednavnet By The Patient + en gratis entré, havde mange valgt at tage pænt imod, og Lades var dermed pænt befolket.

Lidt over 10 gik de unge knægte fra Herning ellers på scenen, og trods den sparsomme plads at bevæge sig på gjorde de alligevel, hvad de kunne for at udtrykke sig fysisk. Forsangeren ragede en del op over de andre medlemmer og var bestemt ikke til at overse. ”Kom endelig nærmere!” blev der råbt. Publikum rykkede sig ikke, men der stod også nogen helt foran.

100 Knives Inside lagde ud med et nyt nummer, og det gik galt. Lyden var langt fra god, og selvom Metal er larm, var denne larm unødig og irriterende. De gjorde ellers hvad de kunne – fra begge sider af scenen. Man kan i hvert fald rose 100 Knives Inside for at fortsætte alligevel og nyde det samtidigt. Problemet var mere, at det er tydeligt, at de ikke besidder en live erfaring. Den indbyrdes teknik var en fornøjelse at se hos så unge mennesker, men samlet fremstod udtrykket rodet, upræcist, og flere gange røg forsangeren helt ud af de andres linie, så han pludselig råbte udover instrumenterne.

Det næste nummer, ”Senseless Generation”, blev fremført en smule mere stilsikkert, og er fra den EP, man også kan lytte til på MySpace. Publikum kendte denne sag, og det gjorde at bandet også fik tilført en vis portion energi. De næste to numre var nye, og problemet med det samlede udtryk kom desværre også til at kunne mærkes her. ”People Demand Society” blev dog varmt modtaget.

100 Knives Inside har et KÆMPE potentiale. Hvis de øver og øver og øver derudad, kan de gå fra det her standpunkt til at kunne blæse publikum helt omkuld. Alt det kræver er selvtillid og viljen til at gennemføre det. Musikken taler for sig selv. Desværre viste denne aften slet ikke, hvad jeg havde håbet på. 3 stjerner.

Yderligere information

  • Band/Kunstner/Tour: 100 Knives Inside
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Koncert dato: Torsdag, 19 November 2009
  • Koncert sted: Lades Kælder
  • By: København
  • Genre: Deathcore, Technical
  • Samarbejdspartner: Lades Kælder

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.