fbpx

Rhapsody Of Fire - Visions From The Enchanted Lands

Ligesom live cd´en fra 2006, ”Live In Canada”, er denne DVD lavet på Touren, hvor Rhapsody Of Fire, som de nu hedder, var fast opvarmning for Manowar på deres ”Demons, Dragons And Warriors-Tour”

Jeg kan huske, at jeg gav live cd´en 3 ½ stjerne, hvor det hovedsagligt var den gode lyd der trak læsset, og den i mine øre forfærdelige sanger Fabio Lione, der trak ned. Sådan er det også på DVDén. Lyden er ok på de fleste af de syv live numre, eller det vil sige seks live numre, for det første er helt klart studie udgaven af ”Unholy Warcry”, som er mikset ind over forskellige live billeder, og elementer fra musik videoen. Faktisk også det eneste nummer hvor Fabio Lione er rimelig at høre på; live kan han bare ikke det, han kan på plade.

Men jeg skal jo anmelde en halvpinlig DVD. Hvor at man har valgt at ødelægge koncert indspilningen med en masse fyld og interviews, som er proppet ind imellem numrene. At man samtidig har sat en masse Amerikanske metal fans i Manowar trøjer til at stå og fortælle, hvor langt de har rejst for at komme til denne koncert i Montreal Canada. Ja ok, de har rejst langt, men det er for at se Manowar, sgu ikke Rhapsody! Der er da et par stykker de har fået til at råbe bandets navn, men det virker sgu lidt søgt det hele!

Samtidig er der Interviews med bandet, som på meget gebrokkent Italiener engelsk fortæller hvor dejligt det er, at Amerikanerne elsker dem så højt.. Yeah Right!
Selvom at jeg ikke er så vild med Rhapsody synes jeg sgu, at det er træls, at man ikke bare kan se hele koncerten uden alt det indpaknings pis. Jeg starter med at gøre korsets tegn foran mig pga. af den totalt ringe lyd, der er på det første live nummer ” Wisdom Of The King”. Heldigvis bliver det bedre på nogle af de andre numre. Specielt er der god lyd på ”The Village Of Dwarves”, som indtil videre er mit yndlings Rhapsody nummer.

Jeg giver altså kun to stjerner; det er fordi, at man kunne sgu da ligeså godt have lagt alle de publikums reaktioner og interviews på som bonus materiale. Det er DVD 2 i øvrigt fyldt med, en masse ligegyldigt nonsens. Synes sgu ikke at der er meget Bonus i det, men hvis man er typen som synes, at det er en bonus at få en efterregning af skattevæsnet, så synes man nok også at dette kan kaldes for Bonus! Måske jeg bare ikke er en stor nok Rhapsody fan, men selvom du er, synes jeg at du skal vente til DVD´en her kommer på udsalg til ca halvtreds kroner, det skulle den nok være værd!

Tracklist.
DVD1
01. Unholy Warcry
02. Wisdom Of The King
03. The Village Of Dwarves
04. Erian´s Mystical Rhymes
05. Drum Solo
06. Dawn Of Victory
07. Lamento Eroico
08. Emerald Sword
09. The Village of Dwarves (Masters Of Rock)
10. Land Of Imortals(Masters Of Rock)
11. Holy Thunderforce(Earthshaker Fest)
DVD2
Et par musik videoer Interviews og making of, af et par videoer.


Revolution Music vil gerne takke Target Distribution for tilsending af dette album.

Yderligere information

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.