fbpx

Tool - Vicarious

Tool - Vicarious

Tool har netop udgivet en ny dvd, som har fået titlen “Vicarious”, som er taget fra åbnings sangen fra gruppens seneste og over seje studie album ”10,000 Days”. Og det er ikke så underligt at den har fået netop denne titel; dvd’ens hovedindhold er nemlig en fuldt animeret (surprise surprise) musik video til selvsamme sang, lavet af Tool’s guitarist Adam Jones. Ekstra materialet til de omkring 7-8 minutters hoved indhold er: bag historien til videoen, hvordan den er lavet og et indblik i de skjulte betydninger. Dernæst finder man interviews med folkene bag videoen, såvel som videoen med kommentar fra en David Cross fra noget der hedder Mr. Show, åbenbart en eller anden sjov fyr. Og til sidst storyboards. Meget imponerende arbejde og virkelig fed video. Men hvis man forventer en almindelig dvd med optagelser af bandet og evt. koncert optagelser kan man godt tro om igen….ØV! Dette virker mere som en single i video format, måske det var meningen?
Dvden består i bund og grund af, hvad man normalt vil betragte som ekstra materiale, så jeg må sige, at jeg blev en anelse skuffet. Efter at havde oplevet bandet på egen hånd til Roskilde Festivalen, havde jeg specielt set frem til nogle live optagelser, MEN det må jeg håbe kommer senere.
Men jeg skal vel give en karakter, så bedømt ud fra en rigtig fed video og et fedt cover, som er bygget på samme koncept som ”10.000 Days”, hvilket jo er ret fedt i sig selv, får den 3 stjerner.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Tool
  • DVD titel: Vicarious
  • Karakter: Karakter: 3.0
  • Pladeselskab: Sony Music
  • Samarbejdspartner: Sony Music
  • Genre: Metal, Progressive, Rock

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.