fbpx

Dismember - Under Bloodred Skies

Dismember - Under Bloodred Skies

Efterhånden er det næsten en fast skabelon, der bruges ved DVD udgivelser: der skal være koncertoptagelser, optagelser backstage og fra turnélivet, og måske et par interviews. Og det er også i store træk indholdet af Dismembers nye udgivelse, ”Under Bloodred Skies”, der består af 2 DVDer: den første DVD indeholder optagelser fra deres optræden ved Party San festivalen 2008, den anden diverse optagelser og interviews.

Settet fra Party San er opdelt i to, så den første del primært består af nyt materiale, mens bandet i den anden del spiller 1991’er debutalbummet ”Like An Ever Flowing Stream” i sin fulde længde.
Om musikken er ny eller gammel gør ikke den store forskel, for Dismember er nu engang Dismember, og de holder fast i deres Dødmetal hele vejen. Stilmæssigt er der derfor ikke forskel på numrene fra det seneste studiealbum, ”Dismember”, og bandets ældre materiale – her er tale om klassisk Død med gang i sagerne.
Kvalitetsmæssigt er der mere variation og originalitet i det gamle materiale, hvorfor ”Life – Another Shape of Sorrow”, ”Override of the Overture” og ”Dismembered” markerer sig stærkest i hukommelsen.
Efter godt en times tid er koncerten slut, og det er meget passende, for her begynder jeg at miste koncentrationen.

I dokumentardelen fortæller bandet i interviews om turnélivets forskellige op- og nedture; de forskellige temaer illustreres med diverse clips fra bandets hverdag. Medlemmerne gør et meget sympatisk indtryk, og selvom der (selvfølgelig) laves en masse fis, virker det hele mere seriøst, end man ofte ser. Det overrasker positivt og giver en halv stjerne ekstra i bedømmelsen.
Koncertdelen alene ligger lige over middel, bandets indsats er bestemt godkendt, mens både lyd og billede lige mangler lidt i kvaliteten. Som helhed betragtet er ”Under Bloodred Skies” en solid udgivelse, der nok ikke vil finde mange købere udenfor Dismembers fanskare.

Tracklist DVD1:
1. Stillborn Ways
2. Death Conquers All
3. Skinfather
4. Dark Depths
5. Life – Another Shape of Sorrow
6. Forged With Hate
7. Under a Bloodred Sky
8. Override of the Overture
9. Soon to be Dead
10. Bleed for Me
11. And so is Life
12. Dismembered
13. Skin Her Alive
14. Sickening Art
15. In Death’s Sleep

Tracklist DVD2:
Death Metal and more Mental Illness (documentary)


Revolution Music vil gerne takke Regain Records for tilsending af dette album.

Yderligere information

  • Band/Kunstner: Dismember
  • DVD titel: Under Bloodred Skies
  • Karakter: Karakter: 4.0
  • Pladeselskab: Regain Records
  • Samarbejdspartner: Regain Records
  • Genre: Death Metal

Skriv en kommentar

Vær sikker på, at du indtaster al krævet information, markeret med en stjerne (*). HTML kode tillades ikke.